149 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon EOS 450D digitális fényképezőgép kit (18-55mm IS objektívvel)

12 megapixeles felbontás
stabilizátoros objektívvel
élõkép funkció

Részletes leírás »
149 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Canon EOS 450D kit (18-55mm IS objektívvel)

Amstelveen, Hollandia, 2008. január 24.: A Canon ma mutatja be új digitális tükörreflexes fényképezõgépét, az EOS 450D modellt. A 12,2 megapixeles CMOS képérzékelõvel, EOS integrált tisztítási rendszerrel, 3,0” méretû, élõ nézet megjelenítésére alkalmas LCD kijelzõvel és új, 9 pontos autófókusz rendszerrel rendelkezõ modell ebben a kategóriában még soha nem látott képminõséget és sokoldalúságot nyújt a felhasználóknak.

Az EOS 450D jellemzõi, például a DIGIC III képfeldolgozó processzor és az áttervezett menürendszer, amely lehetõvé teszi a Speedlite vakuk közvetlen beállítását a fényképezõgép LCD kijelzõjérõl, már bizonyítottak az EOS-1 sorozat más modelljeiben. A fotósok 13 egyedi funkcióval igazíthatják fényképezési stílusukhoz a gépet.

„Az EOS 450D mögött áll az EOS sorozatba fektetett 20 évnyi folyamatos beruházás” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetõje. „Ez a fényképezõgép folytatja a Canon hagyományát: a professzionális körökben jól teljesítõ technológiákat az amatõr fotósok széles tábora számára is elérhetõvé teszi” – tette hozzá Jensen.

Az EOS 450D technikai jellemzõi:

  • 12,2 megapixeles CMOS képérzékelõ1
  • A Canon EOS integrált tisztítási rendszer1
  • 3,5 kép/mp-es sorozatfelvételek
  • 3,0" képátlójú LCD "Élõkép" móddal
  • 9 pontos nagyterületû kétirányú autofókusz rendszer, f/2,8 a középpontban
  • Képstílusként elérhetõ képfeldolgozási paraméterek
  • DIGIC III képfeldolgozó processzor
  • Digital Photo Professional és RAW képfeldolgozó szoftver1
  • Kompakt, könnyû váz
  • Teljes kompatibilitás a Canon EF és EF-S objektíveivel és az EX sorozatú Speedlite vakukkal


Az EOS minõségi elõnyei
Az EOS összes fontos részegységét a Canon fejleszti és gyártja, ami kiemelkedõ minõséget biztosít a fotósoknak. Az EOS 450D speciálisan kifejlesztett 12,2 megapixeles képérzékelõje a Canon magas érzékenységû, alacsony zajszintû CMOS technológiáját használja a részletekben gazdag, minimális zajosodást mutató képek készítéséhez. A DIGIC III processzor biztosítja a kiváló képfeldolgozást és a gyors válaszidõt, mindezt gyakorlatilag azonnali, 0,1 másodperces indulással. A képadatok feldolgozása 14 biten történik, amivel színmélység, az árnyalatok és a színvisszaadás az eddiginél is pontosabb és jobb 3,5 képet jelent másodpercenként. A DIGIC III processzornak köszönhetõen 3,5 kép/mp-es sorozatfelvétel érhetõ el és ez akár 53 JPEG vagy 6 RAW képig történhet egy sorozatban.

Jobb képekhez készült
Az EOS 450D kialakítása során fontos szempont volt, hogy a fotózás még nagyszerûbb élmény legyen mindenkinek, függetlenül a tudásszinttõl és a tapasztalattól. A kevesebb mint 475 g tömegû, kompakt vázzal rendelkezõ fényképezõgép jobb fogást biztosít, így természetesebben, ergonómikusan illeszkedik a felhasználó kezébe. A nagyméretû, világos keresõvel a képkompozíció könnyebb és kényelmesebb. A professzionális EOS fényképezõgépekbõl ismert menürendszer egy egyszerûsített, füleket alkalmazó struktúrával rendelkezik, ahol még görgetni sem kell. Tartalmaz egy felhasználói, saját menü megjelenítésére alkalmas lapot, ahonnan azonnal elérhetõk a gyakran használt beállítások.

Az egyes szituációkban számos egyedi funkcióval optimalizálható a fényképminõség. A Világos Tónus Prioritás mód megnöveli a világos részek dinamika tartományát, és így árnyaltabbak, részletesebbek lesznek a világos objektumok, például a menyasszonyi ruhák és a felhõk. A megvilágítást automatikusan optimizáló új funkció a képfeldolgozás során korrigálja a fényerõt és a kontrasztot, valamint az arcoknak megfelelõ expozíció beállításával szebb bõrszínárnyalatokat biztosít a portrékon. A fotósok további zajcsökkentést is végezhetnek a nagy ISO beállítású fényképeknél.

Élõkép üzemmód
A Canon a felhasználók szélesebb körének készült digitális tükörreflexes fényképezõgépeinél most elõször lehetséges az élõ nézet megjelenítése, amellyel a problémát okozó szögbõl – például talajszintrõl vagy állványról – is könnyebben készíthetõk fényképek. Az élõ nézetû módban készült fényképek sima, 30kép/mp sebességû videóként jelennek meg a 3,0” méretû LCD kijelzõn, amely 50%-kal világosabb, mint az EOS 400D modell esetében. A kompozíció és az expozíció beállításában a bekapcsolható négyzetháló és az élõ hisztogram is segítséget nyújthat. Fókuszálás közben a fotós akár tízszeresre is kinagyíthatja az LCD kijelzõn megjelenõ kép részleteit. Kétféle autofókuszt érhetõ el: a gyors autofókusz egy pillanatra felcsapja a fényképezõgépben lévõ tükröt az AF érzékelõ mûködtetéséhez, míg az élõ autofókusz a kép kontrasztadatait használja a fókuszáláshoz – ez utóbbi mindenki számára ismerõs, aki korábban digitális kompakt fényképezõgépet használt.

Studiókörnyezetben a távoli élõ nézettel a fotós számítógéprõl is megadhatja a beállításokat, és elkészítheti a képet a szoftvercsomagban lévõ EOS Utility segédprogrammal.

További fejlesztések
Az EOS 450D legfontosabb jellemzõi mellett számos más fejlesztés is említést érdemel, amelyek tovább emelik a fotózás élményét. A keresõ most már megjeleníti az összes fontos expozíciós beállítást, az ISO érzékenységett is. Az új szpot mérés (a keresõ 4%-a) még nagyobb szabadságot biztosít, ha az expozíciót nehéz megvilágítási körülmények mellett állítjuk be. A PictBridge funkció is fejlõdött, hogy a fotósok korrigálhassák a horizontot, és képeffektusokat használhassanak nyomtatás elõtt. Az új, nagy kapacitású akkumulátor még tovább üzemel: akár 500 kép is elkészíthetõ egyetlen feltöltéssel.

Átfogó szoftvercsomag
Az EOS 450D egy átfogó szoftvercsomagot tartalmaz, amelyben minden, a képek kezeléséhez és feldolgozásához szükséges szoftver megtalálható. Tartalmazza a Digital Photo Professional (DPP) programot, amelyben található egy hatékony RAW-konvertáló alkalmazás is, amellyel teljes mértékben felügyelhetõ és beállítható a RAW fájlok feldolgozásának folyamata. A DPP integrált egyes fényképezõgép-funkciókkal is, például ez objektíven lévõ port a képrõl törlõ szolgáltatással és a képstílusokkal is. A szintén mellékelt Picture Style Editor szoftver használatával egyedi képstílusok hozhatók létre, amelyekkel még finomabban lehet beállítani a színek megjelenítését. A fényképezõgép tartalmazza még az EOS Utility, az Image/Zoom Browser és a Photostitch alkalmazásokat is.

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
21204
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
12,2 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
12,4 megapixel
Szenzor típusa
CMOS
Kereső
van
Szenzor mérete
22,2 x 14,8 mm
Sorozatfelvétel
van - 3.5 fps 53 JPEG / 6 RAW képig
Filmfelvétel
nincs
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Digitális zoom
nincs
Manuális fókusz
van
Autofókusz
9 ponton
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
objektívtől függ
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc + B záridő
Fénymérés
35 zónás TTL
Általános
LCD
3,0"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, USB kábel, videó kábel, vállszíj, CD-ROM
Súly
475 g
Megjegyzés
EF 18-55 mm IS objektívvel - DiGiC III processzor, EOS tisztítórendszer, Él?kép funkció, 9 pontos AF
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (LP-E5)
Vaku
ISO értékek
auto, 100, 200, 400, 800, 1 600
Fehéregyensúly
auto, 6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
Canon saru
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, derítés
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Csatlakozás
Belső memória
nincs
Videokimenet
van
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.9 /489 Értékelés
5 csillag
450
4 csillag
23
3 csillag
9
2 csillag
4
1 csillag
3

Legújabb értékelés

(2008. okt. 6.)

Canon EOS 450D digitális fényképezőgép kit (18-55mm IS objektívvel)
Canon EOS 450D digitális fényképezőgép kit (18-55mm IS objektívvel)

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Én is most vettem ilyen gépet. tényleg merőben más mint a kompakt gépek, én egy Canon IS S2ről váltottam. Hülyeség hogy nem éles meg ilyenek... lol, meg kell tanulni használni! Meg az élőkép.. én is azt hittem, hogy milyen jó lesz meg majd használom, de eszembe sem jut, mert ezen a gépen normális a kereső (nem úgy mint a kompaktokon), tehát tök fölös az élőkép mód, úgyis csak keresőn keresztül lövök.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2008. jan. 26.)

Canon EOS 450D digitális fényképezőgép kit (18-55mm IS objektívvel)
Canon EOS 450D digitális fényképezőgép kit (18-55mm IS objektívvel)

3 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Hát a 400D-t gyorsan lecserélték ! Ez a típus már sokkal komolyabb elõrelépés és valódi fejlesztésnek tûnik a 350D után. Viszont sok minden hiányzik a leírásból. Például nem derül ki, mennyire kompatibilis az elõdökkel. Gondolok itt akkura, markolatra, stb. Visszalépésnek tartom, hogy CF helyett SD kártyát használ. Ez a kit 900 $ most, kíváncsi vagyok mennyi lesz nálunk és mikor ! Ha valakinek már van tapasztalata ezzel a géppel, írja meg, nagyon kíváncsi vagyok rá ! PLÍÍÍÍÍZ !!!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!