429 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon EOS 7D Mark II DSLR váz [Bontott]

Bontott termék
Full-HD videofelvétel
Magnézium ötvözet váz, 10 kép/mp sorozat

Nem kapható

429 990 Ft

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

 

Bolti kiállított termék.

 

Canon EOS 7D Mark II váz [Bontott] adatai:

 


A tökéletes fényképészeti pillanat hajszolása

Légy te az, aki elkap minden pillanatot, amiről a többi fotós lemarad. Akár állóképet, akár videókat rögzítesz a 10 kép / másodperces autofókusz, a DIGIC 6 processzor, és az automatikus expozíció garantálja, hogy maximálisan kiélhesd minden kreativitásod. 


Kövesd nyomon a gyorsan mozgó témákat, és fókuszálj rájuk folyamatosan. Tartsd a tempót a leggyorsabb akciókkal is

Ragadd meg a kellő pillanatot, akármilyen gyors is a mozgás

 

 

65 pontos, széles mezős autofókusz

A borotvaéles fókusz érdekében a Canon EOS 7D Mark II fényképezőgép nem kevesebb mint 65 fókuszponttal követi nyomon a gyorsan mozgó témákat. Minden fókuszpont „kereszt típusú”, ami azt jelenti, hogy vízszintes és függőleges részletekre is gyorsan és pontosan tudsz fókuszálni. Annak érdekében, hogy az EOS 7D Mark II segítse a szélsőségesen gyenge fényviszonyok közötti fényképezést, akár a hold fényénél is képes fókuszálni, ahol a fényerő akár -3 EV is lehet.
 

AF-pont kiválasztása

A 65 AF pont együttes használatával vagy mozgatható zónákba csoportosítva a középponton kívül eső témákat is megörökítheted. Természetesen egyetlen AF pontot is kiválaszthatsz, amennyiben a téma egyetlen pontjára kívánsz fókuszálni.
 

Fejlett iTR fókuszálás

Az iTR AF fókuszrendszer színekkel és arccal kapcsolatos adatok alapján ismeri fel, és követi nyomon a témákat, még akkor is, ha azok a keret körül mozognak. Az AF érzékenység testre szabható, így a Canon EOS 7D Mark II fényképezőgép az expozíciós környezet, és a téma alapján állítja a fókuszkövetést, úgy hogy a témában csupán pár pillanatra feltűnő elemek ne zavarják meg a fókuszálást.

 

Kiállítás minőségű nyomatok

A 20,2 megapixeles érzékelő bármilyen témáról is legyen szó, olyan tökéletes képekről gondoskodik, melyek nyomtatásban is maximálisan megállják a helyüket. Utcai fotózás, természet fotózás, vagy akár sport fotózás, a fényképezőgép részletgazdag fotókat készít, még gyenge fényviszonyok között is.

150000 pixeles fénymérés-érzékelő IR észleléssel

A Canon EOS 7D Mark II fényképezőgép következetes és pontos 150000 pixeles érzékelője 252 területre osztja fel a jeleneteket. Minden területet elemez, majd automatikusan, vagy az általad ajánlott értékek alapján kiválasztja a megfelelő expozíciós beállításokat. A látható fénytartományon kívül az infravörös fényt is méri, így szokatlan fényviszonyok között is nagyobb pontosságot ér el.
 

Kiváló teljesítmény gyenge fényviszonyok között

A fényerő lecsökkenésekor sem kell abbahagynod a fényképezést, ezzel kaput nyitva a kreativitásod előtt. Az EOS 7D Mark II akár ISO 16000 ISO-érzékenységig képes kiemelkedő minőségű képek készítésére (ISO 51200 értékkel ekvivalens értéig bővíthető) – tökéletes a diszkrét utca fényképezéshez, a mozgó témák bonyolult környezetben történő megragadásához, vagy akár az állvány nélküli makró fényképezéshez.
 

Becsillanás érzékelése

Az olyan becsillanó fények, mint például az izzók fluoreszcens fénye egyenetlen színeket és fényt eredményezhetnek a képeken. A Canon EOS 760D fényképezőgép azonban felismeri az ilyen helyzeteket, és az egyenletes minőségű eredmény érdekében minden felvételt úgy időzít, hogy az a becsillanó fényforrás fényereje csúcsának idején készüljön. 

Ez a fényképezőgép pont megfelel Neked

Hogyan fogod használni az EOS 7D Mark II fényképezőgépet? Állítsd be a felvételhez szükséges kezelőszerveket, a fókuszrendszert és számos egyéb egyedi kezelőszervet saját igényeid szerint. Valós idejű elektronikus kijelzőjével még a fényképezőgép 100%-os keresőjét is testre szabhatod.
 

Intelligens kereső II

Az EOS 7D Mark II fényképezőgép keresője természetes módon jeleníti meg a képet körülbelül 100%-os képátfogással és 1,0-szeres nagyítással. Az áttetsző LCD kijelzőn átfedésben láthatók a fókuszálási és felvételkészítési adatok, a horizont egyenesen tartásáról pedig kettős tengelyű elektronikus horizont gondoskodik.
 

Autofókusz egyedi módon

A Canon EOS 7D Mark II fényképezőgép autofókusz rendszere egyedül álló módon a téma és a fényképezés módja szerint finomhangolható. Fényképezés közben egyszerűen csak válasz egyet a hat előre beállított AF kombináció közül, és módosítsd a gép viselkedését.
 

Sokoldalú EOS kivitel

Az utcától kezdve a stúdióig a Canon EOS 7D Mark II fényképezőgép minden fényképezési helyzetben megállja a helyét. Sebességének és precizitásának köszönhetően ideálisan használható sportesemények és akciók megörökítéséhez, miközben gyenge fényviszonyok mellett is használható. A beépített GPS-nek köszönhetően az utazó fényképészek számára is ideális választás. Az egyetlen kérdés az, hogyan fogod használni a sajátodat?
 

Időjárásálló kialakítás

Amikor a körülmények a lehető legrosszabbra fordulnak, akkor is bátran folytathatod a fényképezést. A szigetelt vezérlőgombok megvédik az EOS 7D Mark II fényképezőgépet a vízzel és a porral szemben, míg a magnézium ötvözetből készült konstrukció nagyobb tartósságot biztosít.
 

Beépített GPS

Légy bárhol is a világon a Canon EOS 7D Mark II fényképezőgép a lehető legpontosabb helyadatokkal címkézi fel képeidet. Rögzíti a hosszúsági és szélességi fokokat, a magasságot, az iránytű irányát, valamint a koordinátákat a világidő szerint.
 


Nagy dinamikatartományú (HDR) mód

Nagyon kontrasztos helyeken történő felvételkészítés esetén a HDR felvétel segít megőrizni a jelenetek sötét árnyékait és világos csúcsfényeit is. Az fényképezőgép gyorsan, egymást követően három felvételt készít különböző expozícióval, majd ezeket egybeolvasztva természetes megjelenésű képeket hoz létre.
 

Többszörös expozíció

Hozz létre kompozit képeket közvetlenül a fényképezőgéppel a többszörös expozíciós móddal, melynek során a készülék több réteg képet helyez egymásra.
 

Kettős memóriakártya-nyílások

Az EOS 7D Mark II két SD-kártya foglalattal rendelkezik, ami a fájlok automatikus biztonsági mentését teszi lehetővé a felvétel elkészítésekor, illetve megnövelt tárhelyet biztosít.
tájkép
 

Időzített képkészítési funkciók

Egy beépített időzítő révén előre programozott időközönként készíthetsz képeket, továbbá ez a funkció remekül alkalmas lassan változó jelenetek és time-lapse videók rögzítésére. Szélsőségesen hosszú expozíciós idejű fényképezés esetén az EOS 7D Mark II zárját bulb üzemmódban lehet rögzíteni egy beállított időtartamra.

Fejlett videokészítési funkciók

Emeld videókészítési projektjeidet magasabb szintre a professzionális funkciók révén! Készíts Full HD lassított felvételeket 60 kép/mp sebességgel, a mikrofon- és fejhallgató-csatlakozóval pedig rögzíts professzionális hangfelvételeket.
 

Full HD lassú videofelvétel közben

A speciális videofunkciók között megtalálható a Full HD (1080p) rögzítés különböző, akár 50 vagy 60 kép/mp-es képfrekvenciával – amely gyors jelenetekhez vagy lassításhoz ideális, mivel borotvaéles, és felfedi a fényképezőgép által rögzített mozgás legapróbb részleteit is.
 

Nagy teljesítményű fókuszálás videókhoz és élőképes felvételkészítéshez

A gyors és egyenletes autofókusz fenntartása érdekében a Canon EOS 7D Mark II fényképezőgép az Élőkép funkció használata közben, Dual Pixel CMOS AF technológiát alkalmaz. Minden egyes pixel két fotó diódával rendelkezik, amelyek automatikus fókuszálás közben egymástól függetlenül vagy együtt olvassák ki az adatokat a kép elkészítéséhez. Videókészítés közben a fókuszkövetés sebességét és érzékenységét beállítva lassú, „pull-focus” hatású átmeneteket lehet létrehozni.
 

Maradj kapcsolatban

HDMI csatlakozója révén a fényképezőgép professzionális videoszerkesztési munkafolyamatokba is könnyedén beilleszthető, hiszen könnyedén továbbíthatsz vele Full HD felvételeket külső felvevőkre. A fejhallgató és mikrofon csatalakozók pedig segítenek a csúcsminőségű digitális hangsáv rögzítésében,  míg a csendes vezérlőgombok révén zavaró zajok nélkül módosíthatod a fényképezőgép beállításait. 


Minta fotók:
 

A fotó készítésénél használt beállítások: EOS 7D Mark II | 100mm | F2.8L | Macro
 
A fotó készítésénél használt beállítások: EOS 7D Mark II | 70-300mm | F4-5.6L | HDR set


A fotó készítésénél használt beállítások: EOS 7D Mark II | 17-55mm | F2 |
 


Termék teszteket itt érhet el: teszt1 teszt2

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
642694
Gyártó
CANON
Optika
Effektív pixelszám
20,2 megapixel
Képstabilizátor
Objektívtől függ
Valós pixelszám
20,9 megapixel
Szenzor típusa
CMOS
Kereső
pentaprizmás
Szenzor mérete
22,5 x 15,0 mm
Sorozatfelvétel
Igen (10 kép/mp)
Filmfelvétel
1920 x 1080, 60, 1920 x 1080, 29,97, 1920 x 1080, 25, 1920 x 1080, 23,976, 1280 x 720, 50, 1280 x 720, 59,94, 640 x 480, 59.94, 640 x 480, 50
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Digitális zoom
nincs
Manuális fókusz
van
Autofókusz
65 keresztszenzoros TTL, -3Fé érzékenység, középső f/2,8-tól dupla keresztszenzoros
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
lencsétől függ
Zársebesség-tartomány
1/8000 - 30 másodperc + B záridő
Fénymérés
szpot, középre súlyozott, kiértékelő, részleges
Rekesz-elõválasztás
van
Zársebesség-előválasztás
van
Általános
LCD
3,0"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC, SDXC
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 5EV 1/3 vagy 1/2EV lépésköz
Távkioldó
opcionális
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc, egyéni
Burkolat anyaga
fémváz
Akkumulátor mérete
egyedi
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, vállszíj, használati útmutató
Súly
Kb. 910 g
Megjegyzés
Canon EF és EF-S objektívekkel használható, Dual Pixel CMOS AF LiveView módhoz, beépített GPS, tömörítetlen (4:2:2) HDMI kimenet, E-TTL II vakurendszerrel kompatibilis, vezeték nélküli vakuvezérlés, élőkép, szenzortisztítás, virtuális horizont, Dual DiGiC 6, arcfelismerés LiveView módban, 200.000 expozícióra tervezett zárszerkezet
Operációs rendszer
Nincs
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion
Vaku
ISO értékek
auto / 100-16000 (1/3 Fé lépésközökkel) kiterjesztett: 51200
Fehéregyensúly
auto, 6 előre beállított, Kelvin értéken hangolható
Fehéregyensúly finomhangolás
van
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
Canon saru
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, derítés, első redőny, második redőny
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Csatlakozás
Belső memória
nincs
Videokimenet
van
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!