Kedves Vásárlónk!

A Cetelem online hiteligénylés technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető. A Cetelem munkatársai jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán. Amint ismét elérhető lesz szolgáltatásunk, azonnal jelezni fogjuk. A kellemetlenségért elnézést, valamint szíves türelmed kérjük!
A hiteligénylés személyesen továbbra is lehetséges, kérjük szaküzleteinkben érdeklődj a munkatársainktól.

3 600 Ft

Üres kép
LG GCR-8523B OEM fekete CD-olvasó

LG GCR-8523B OEM fekete CD-olvasó

52x olvasás
OEM kivitel
fekete színû

Kifutott

3 600 Ft

Részletes leírás

Ez a CD-olvasó minden tekintetben megegyezik a korábbi 48x-es CD olvasó modellel. A megbízhatóság, és a kiváló minõség maradt a régi. Sajnos elsõ körben csak OEM verzió lesz elérhetõ, de nem sokat kell várni a BOX-os verzióra sem.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
1889
Gyártó
LG
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!