4 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

SanDisk CF kártya 1GB Ultra II

9MB írási/10MB olvasási sebesség
10 év garancia

Nem kapható

4 990 Ft

Részletes leírás

A CompactFlash kártya jelenleg a világon legelterjedtebb és legnépszerûbb eltávolítható, memória bôvítésére szolgáló eszköz. Kis mérete és csekély súlya ellenére elképesztôen magas tárolási kapacitást tesz lehetôvé. Mára a 8 GB-os tárolási kapacitás is elérhetôvé vált ebben a kb. 4x4 cm-es eszközben. A SanDisk, mint a CompactFlash kártya feltalálója napjainkban is vezetô szerepet tölt be a formátum továbbfejlesztésében, mely garancia a 100%-os kompatibilitásra minden CompactFlash kártyát használó készülékkel.

Az SanDisk Ultra II CompactFlash® kártyák másodpercenként 9 megabyte (MB) minimum tartós írási sebességgel és másodpercenkénti 10 MB olvasási sebességgel rendelkeznek. A profi és haladó fotográfusok igényeinek kielégítésére, a SanDisk új, optimalizált flash kártyákat fejlesztett ki, amelyek:
 • A több megapixeles digitális kamerák sajátosságainak elônyeit nyújtják.
 • Nagy adatsebességgel dolgoznak, így könnyedén és jóval gyorsabban készítheti el a nagyfelbontású képeit!
 • Mindezt alacsony energiafelhasználással, biztosítva az elemek hosszabb élettartamát.
 • A SanDisk Ultra II kártyák tökéletesen megfelelnek a legmagasabb igényeket támasztó felvételek elkészítésének is, beleértve a sajtó- és eseményfotózást, a sport- és természetfotózást valamint a divatfotózást is.

  Kiemelkedô tulajdonságok:
 • Gyorsabb írási sebesség, azaz rövidebb idôtartam a felvételek között.
 • Készenlét a sorozatfelvételekhez.
 • Magas denzitású flash memória és optimalizált vezérlô (controller) technológia teszi lehetôvé a nagyobb méretû képfájlok gyorsabb tárolását.
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Sebesség
  Cikkszám
  1173
  Gyártó
  SANDISK
  Garancia
  5 éves
  Max írási sebesség
  9 MB/sec
  Max olvasási sebesség
  10 MB/sec
  Általános
  Kapacitás
  1 GB

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  4.5 /2 Értékelés
  5 csillag
  1
  4 csillag
  1
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  (2006 okt. 2)

  SanDisk CF kártya 1GB Ultra II
  SanDisk CF kártya 1GB Ultra II

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Több mint egy éve gyûröm a kártyát 350D-ben. A formázások számát nem lehet megsaccolni, de több mint 67 ezer képet tettem már rá. Eddig semmi problémát nem okozott. Fagyasztóban, és sütõben nem próbáltam.

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!