7 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

SanDisk Compact Flash memory 512MB Ultra II

9MB írási/10MB olvasási sebesség
10 év garancia

Nem kapható

7 990 Ft

Részletes leírás

A CompactFlash kártya jelenleg a Világon legelterjedtebb és legnépszerûbb eltávolítható, memória bôvítésére szolgáló eszköz. Kis mérete és csekély súlya ellenére elképesztôen magas tárolási kapacitást tesz lehetôvé. Mára a 8 GB-os tárolási kapacitás is elérhetôvé vált ebben a kb. 4x4 cm-es eszközben. A SanDisk, mint a CompactFlash kártya feltalálója napjainkban is vezetô szerepet tölt be a formátum továbbfejlesztésében, mely garancia a 100%-os kompatibilitásra minden CompactFlash kártyát használó készülékkel.

Az SanDisk Ultra II CompactFlash® kártyák másodpercenként 9 megabyte (MB) minimum tartós írási sebességgel és másodpercenkénti 10 MB olvasási sebességgel rendelkeznek. A profi és haladó fotográfusok igényeinek kielégítésére, a SanDisk új, optimalizált flash kártyákat fejlesztett ki, amelyek:
 • A több megapixeles digitális kamerák sajátosságainak elônyeit nyújtják.
 • Nagy adatsebességgel dolgoznak, így könnyedén és jóval gyorsabban készítheti el a nagyfelbontású képeit!
 • Mindezt alacsony energiafelhasználással, biztosítva az elemek hosszabb élettartamát.
 • A SanDisk Ultra II kártyák tökéletesen megfelelnek a legmagasabb igényeket támasztó felvételek elkészítésének is, beleértve a sajtó- és eseményfotózást, a sport- és természetfotózást valamint a divatfotózást is.

  Kiemelkedô tulajdonságok:
 • Gyorsabb írási sebesség, azaz rövidebb idôtartam a felvételek között.
 • Készenlét a sorozatfelvételekhez.
 • Magas denzitású flash memória és optimalizált vezérlô (controller) technológia teszi lehetôvé a nagyobb méretû képfájlok gyorsabb tárolását.
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Sebesség
  Cikkszám
  1105
  Gyártó
  SANDISK
  Garancia
  5 éves
  Max írási sebesség
  9MB/sec
  Max olvasási sebesség
  10MB/sec
  Általános
  Kapacitás
  512 MB

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  5 /2 Értékelés
  5 csillag
  2
  4 csillag
  0
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!