547 101 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Nikon Z6 fényképezőgép váz + FTZ adapter-[bontott]

Raktáron

Raktáron
Még 1 db van raktáron

Bontott termék
24,5 MP full-frame CMOS érzékelő, 4K felbontás
8cm dönthető (170°) TFT LCD érintőkijelző

Részletes leírás »
547 101 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzleteinkben ingyenesen Hétfő 11:00 Részletek
 • Házhozszállítással 890 Ft 3 - 6 munkanapon belül Részletek
 • Expressz kiszállítással Következő munkanap 13 óráig Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

Nikon Z6 fényképezőgép váz + FTZ adapter-[bontott] adatai:

 

Nikon Z6 fényképezőgép

Nikon Z6 fényképezőgép

 

AZ INSPIRÁCIÓ OLYAN, AMILYENNÉ TESZED
Ha felpezsdít, csináld. Ha inspirál, éld meg.

Kompakt váz. Nagy bajonett. Nagy fényerejű objektívek. Tartós szerkezet.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Az Ön víziója. Az Ön hangja.

Hozza fel a fényre gondolatait. Ha gyors full-frame érzékelővel fényképez, kezében a lehetőség, hogy nyomot hagyjon.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

MINDVÉGIG ÉLES

A hátsó megvilágítású 24,5 MP-es full-frame CMOS érzékelő a képsíkban lévő fázisérzékelő AF segítségével, részletgazdag, borotvaéles képeket készít.

 

A GYORSNÁL IS GYORSABBAN

A villámgyors EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer alacsony zajszintű és bámulatos dinamikatartományú képeket készít mind magas, mind alacsony ISO értékeknél.

 

Z-bajonett. Több fény. Több lehetőség.

A világ legszélesebb full-frame objektív bajonettjével az agilis Nikon Z6 tükör nélküli fényképezőgép még soha nem látott módon képes megörökíteni a fényt.¹

Nikon Z6 fényképezőgép

 

A GYORSNÁL IS GYORSABBAN

A villámgyors EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer alacsony zajszintű és bámulatos dinamikatartományú képeket készít mind magas, mind alacsony ISO értékeknél.

A fény inspirálta

Az alkony kékségétől a grafikus árnyakig. A Nikon Z-bajonettes objektív nagy teljesítményű optikai kialakítása a széles rögzítéssel együtt segít, hogy csodát műveljen a fénnyel.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

00–51200 ISO. Még sötétedés után is inspirál.

Kora hajnali városi képek, kevés fényű portrék... ragadja meg a részleteket sötétben is.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Teljes képernyő. Teljes vizuális élmény.

Ultra széles fedésű automatikus élességállítás. Élesség mindvégig.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

ALKOSSON HATÁROK NÉLKÜL

Legyen pontos az ultra széles fedésű automatikus élességállítással (AF) a kép területének 90%-án. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív még a képek szélén lévő témákat is könnyen beméri. És a függőleges fényképezés hihetetlenül pontos.

 

ÉLESSÉGÁLLÍTÁS SZABADON

Az AF rendszer azonnal érzékeli a mozgást. A legkisebb és leggyorsabb témákat is tökéletes pontossággal nyomon követi bármilyen fényviszonyok mellett. Használja a Pontszerű AF módot a legkisebb részletek élességéért.
 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

A FÉNY BELSEJÉBEN

A -4 Fé értékig levihető fénymérés f/2 vagy gyorsabb maximális rekesszel rendelkező objektívvel való fényképezéskor elérhető. Fedezze fel az árnyékban rejtőző részleteket. Ne mondjon le a részletgazdagságról akkor sem, ha éppen a Hold az egyetlen fényforrás.

 

KAPJA EL A PILLANTÁST

Az intelligens arcérzékelő AF processzor beméri és rögzíti az arcokat. Az a pillantás. Az az arckifejezés. Legyen mind az Öné, mégha fénykép alanya gyorsan is mozog.
 

 

Az időzítés a legfontosabb.

12 kép/mp sebességű sorozatfelvétel. Találja meg a szépség teljes képes megnyilvánulásait mozgás közben.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Stabil rázkódáscsökkentés

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

STABILITÁS

Az objektívbe beépített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés (VR) öt irányban kompenzálja a fényképezőgép rázkódásának hatását. Éles állóképek. Stabil videó.

 

 

 

 

MOZGÁSBAN

A Sport mód stabil keresőképet biztosít a kivételesen gyors mozgások rögzítésekor vagy pásztázáskor. Videofelvétel esetén az öttengelyes optikai VR az elektronikus VR-rel együtt dolgozik a rendkívül stabil felvételekért.

 

 

 

 

ÖTLÉPÉSES ELŐNY

Az objektívbe épített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés lehetővé teszi, hogy akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezzen, mint az egyébként lehetséges volna.² Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a filmfelvételeket sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.

 

Ha látja, elkaphatja

Komponáljon szabadon. A Nikon továbbfejlesztett 3.686.000 képpontos elektronikus keresője sima képet biztosít. A rendkívül erős fényerejű és rendkívül éles elektronikus kereső semmit nem hagy le a képről.
 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

ROBUSZTUS

Az aszférikus üveglencsék és a védő bevonat megóvja a látóterét zavaró erős fényforrásoktól, fényvisszaverődésektől és szennyeződésektől. Mindent tisztán fog látni, akár az éj felfedezője, akár a fényes nappal megörökítője kíván lenni.

 

ÉLES

A nagy, tiszta OLED elektronikus kereső természetes színeket és egyenletes mozgást ad vissza. Az éles, stabil képek megkönnyítik a komponálást még gyors pásztázás során vagy az élesség ellenőrzése közbeni zoomoláskor is.
 

 

 

SOKOLDALÚ

Az elektronikus kereső képes úgy megjeleníteni a keresőképet, amilyen a kész kép lesz az alkalmazott beállításokkal, de nézheti a természetes képet is, mintha optikai keresőt használna. Használhatja a fő fényképezési információ átfedését, hogy megkönnyítse egy másik kép komponálását.

 

Tiszta expresszionizmus

Rögzítsen minden jelenetet kiemelkedő részletességgel a teljes képes 4K-s videóval.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

 

 

Lenyűgöző mozgás

Rögzítsen teljes képes 4K/UHD, 30p videókat. Készítsen elbűvölő lassított felvételeket a részletgazdag, akár 120p Full HD videókkal. Egyszerűen rögzíthet állóképeket 4K-s vagy Full HD videó filmezése közben.

 

Nagy felbontás

A 8K-ról való túlmintázás bámulatos finomságot és részletgazdagságot tesz lehetővé a 4K-s felvételeknél. A gyors EXPEED 6 processzor garantálja a gyönyörű, tiszta fájlokat, amelyek meglepően mentesek a zajtól, a moarétól és a helytelen színektől.
 

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Álomkönnyű vezérlés

A nagy fényerejű Nikon Z-bajonettes objektív néma automatikus élességállítást és gyönyörű elmosódást biztosít. A beépített kiemelés funkció segítségére lesz, mikor jelenet közben manuálisan módosítja az élességet.

Stabil mozgás

Az AF sebessége és a követő AF érzékenysége módosítható videófelvétel közben. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív csökkenti a gyújtótávolság esetleges változása okozta nemkívánt hatásokat, és fókusz léptetést alkalmaz zoomolás közben.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

VÁGJA MEG. TÖKÉLETESÍTSE. INSPIRÁLJON VELE.

Merüljön bele – mind a helyszínen, mind szerkesztés közben.
 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

AKTÍV D-LIGHTNING

Hozza egyensúlyba a fényt. Az objektívbe épített Aktív D-Lighting kiegyensúlyozza a fényeket és árnyékokat a nagy kontrasztú jelenetek esetén. Tökéletes az olyan felvételekhez, melyeknek már a helyszín elhagyásakor készen kell lenniük.

 

 

10 BITES N-LOG

Alkosson egyedit. Általános 8 bites felvétel helyett rögzítsen 10 bites mélységgel, és adjon vissza 4-szer annyi információt maximális szerkesztés és értékelés közbeni képminőséggel. Aktiválja a Nézetsegédet, hogy az általános képet egyszerű gradáció ellensúlyozással láthassa.

 

 

FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE IDŐKÓDDAL

Maradjon összhangban. Rögzítse az időkódot drop-frame vagy non-drop-frame formátumban, és készítsen felvételeket 10 bites HMDI-vel. A Z 6 kompatibilis az Atomos Nyílt Protokollal: szinkronizálhatja a HDMI videofelvétel-készítés elindítását/befejezését a külső rögzítőjével. Vagy a fényképezőgéppel.

 

Egy adapter. Végtelen inspiráció.

A Z 6 fényképezőgépéhez csatolt FTZ-bajonett adapter segítségével a már meglévő F-bajonettes NIKKOR 6 objektíveket is használhatja. Jottányit sem kell leadnia a képminőségből. Ráadásul a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója az objektívbe építhető VR-ral.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

NYÚJTSA. HAJLÍTSA. ALAKÍTSA ÁT.

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

TARTÓSSÁGRA TERVEZVE

A strapabíró, mégis könnyű magnéziumötvözet váz és kiváló időjárásálló tömítőrendszer mindenhová szóló jegyet ad fényképezőgépének. A tartós, nagy precizitású zárszerkezetet 200.000 cikluson keresztül teszteltük.

 

MESTERI SZÖGBEÁLLÍTÁS

A dönthető LCD monitor segítségével az AF és a zárkioldó funkciókat érintéses vezérléssel kezelheti. Továbbá a nagy felbontású kijelző segítségével bármilyen megvilágítás mellett is könnyedén megtekintheti felvételeit.

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

STABILITÁSRA TERVEZVE

A mély és biztonságos markolat olyan érzést nyújt, mintha a fényképezőgép a keze meghosszabbítása lenne. Soha nem akarja majd letenni.

 

HASZNÁLATRA SZÜLETETT

A kézreeső főgomboknak és vezérlőknek köszönhetően minden reakció természetes lesz. Nincs ideje beállítani az expozíciót vagy a záridőt? Erre mindig ott van az Automatikus mód.

 

MŰKÖDJÖN EGYÜTT

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Csatlakozzon okoskészülékhez

A SnapBridge támogatással a fényképezőgép bármilyen okoseszközre gyorsan kapcsolódhat a beépített Wi-Fi® és Bluetooth® révén Ossza meg azonnal JPEG-képeit. Rögzítsen állóképeket és videót távolról.

Csatlakozzon számítógéphez

Továbbítson JPEG és RAW-képeket zökkenőmentesen, vezeték nélkül Station módban vagy Hozzáférési pont módban. Használja a külön megvásárolható WT-7A vezeték nélküli jeladót a vezetékes/vezeték nélküli LAN-hoz nagyobb távolság esetén.

 

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

 

Nikon Z6 fényképezőgép

NYŰGÖZZÖN LE

Készítsen szemkápráztató 4K/UHD minőségű időzített videókat is készíthet a fényképezőgéppel. Magával ragadó időutazás csupán néhány másodpercben.

 

MUTASSA MEG

Készítsen éles, tiszta állóképeket vagy videókat az éjszakában. Akár állóképet, akár videót rögzít, a legkevesebb fénynél is a lehető legnagyobb részletgazdagságot kapja.

 

ALKOSSON KÖNNYEDÉN

20 beépített kreatív effekt áll rendelkezésre állóképekhez és videókhoz, továbbá saját ízlése szerint is alakíthatja és el is mentheti ezeket.

 

Z 6 FTZ kit

A kit a Z 6 fényképezőgépet, valamint a strapabíró, mégis könnyű FTZ bajonettadaptert tartalmazza. Az adapterrel a képminőség romlása nélkül használhatja az F-bajonettes NIKKOR objektíveket a Nikon Z fényképezőgépével. Ráadásul a fényképezőgép beépített VR-funkciójának köszönhetően a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli F-bajonettes objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója.

 

DIGIFÉNYKÉP Nikon Z6 kit

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
668848
Gyártó
NIKON
Elem méret/típus
Akkumulátor
Optika
Képstabilizátor
Optikai stabilizátor, 5-tengelyes
Szenzor típusa
CMOS
Kereső
Elektronikus, OLED paneles élő képkereső, 3,68 millió képpontos
Szenzor mérete
35,9 x 24 mm
Sorozatfelvétel
Lassú sorozatfelvétel: 1–5 kép/mp. Gyors sorozatfelvétel: 5,5 kép/mp (14 bites NEF/RAW: 5 kép/mp)
Filmfelvétel
4K támogatás, 3840 x 2160 (4k) / 30p, 3840 x 2160 (4k) / 25p
Tömörítetlen formátum
RAW, AVHCD/MP4, MOV (H.264)
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Manuális fókusz
van
Autofókusz
Követő AF, Egyszeri AF, Fázisérzékelő AF
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
objektívtől függ
Zársebesség-tartomány
1/8000 - 30 másodperc
Fénymérés
mátrix, középre súlyozott, célpont, Csúcsfény
Rekesz-elõválasztás
van
Zársebesség-előválasztás
van
Általános
LCD
Dönthető LCD érintőkijelző, 8 cm
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD
Objektív kompatibilitás
Nikon
Kategória
cserélhető objektíves készülék
Expozíciókompenzáció
+/- 5 FÉ 1/2 vagy 1/3 FÉ lépésenként
Távkioldó
opcionális
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc, 20 másodperc
Burkolat anyaga
öntvény
Akkumulátor mérete
egyedi
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, USB kábel, hordozószíj, szemkagyló, vakupapucs-fedél, adapter-gyűrű
Súly
kb. 675 g 7,9 oz.) akkumulátorral és SD memóriakártyával, vázsapka nélkül kb. 585 g 4,7 oz. (csak a fényképezőgépváz)
Megjegyzés
WiFi IEEE 802.11b/g/n/a/ac; Bluetooth 4.2; Audio csatlakozó
Egyedi akkumulátor típusa
Nikon EN-EL15
Méret
kb. 134 x 100,5 x 67,5 mm
Vaku
ISO értékek
Auto / ISO 100-51200 1/3 vagy 1/2 vagy 1 Fé lépésekben
Fehéregyensúly
auto, kézi színhőmérséklet állítás, 12 előre beállított, 6 egyedi
Fehéregyensúly finomhangolás
van
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
Nikon saru
Vaku opciók
vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, hosszú szinkron, derítés, Vaku be, Vaku ki, TTL automata, Hátsó függöny szinkron
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Videokimenet
van
USB
van
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • Nikon Z6 fényképezőgép váz + FTZ adapter Nikon Z6 fényképezőgép váz + FTZ adapter-[bontott]
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!