Laptopok általános otthoni
és otthoni-irodai használatra

 

Mit tudnak és kinek ajánljuk?

Kedvező árú laptopok amelyek sokoldalú számítástechnikai megoldásokkal szolgálják ki a mindennapi használat igényeit, és segítenek valóra váltani a lehetőségeket. Vigye új szintre a szórakozást a Dell Cinema bámulatos színeivel, hangjával és streamelési képességeivel.

Laptopok általános otthoni és otthoni-irodai használatra

 

2 az 1-ben eszközök

 

Mit tudnak és kinek ajánljuk?

Inspirálóan rugalmas funkciók a mobilitás jegyében. Kétfunkciós számítógépek kialakításakor a kényelem a fő szempont, és a négy rugalmas üzemmód is ezt tükrözi – laptop gépeléshez, táblagép a rajzoláshoz, és sátor vagy média mód az egyszerű szórakozáshoz. Minden igény kielégítő választék akár méret, akár anyaghasználat terén.

2-az-1-ben eszközök

 

XPS laptopok

 

Mit tudnak és kinek ajánljuk?

A legjobbnak tervezve. A kiváló, nagy felbontású kijelzők (akár 4K UHD), a kivételes gyártási minőség, a felhasznált egyedi anyagok és a hasznos funkciók a legjobbak közé emelik. A környezetvédelem jegyében a csomagolóanyagok újrahasznosított műanyaból készültek, míg a laptop alkatrészeink 90% egyszerűen újrahasznosítható. Kívül belül lenyűgöző.

 

Gamer laptopok

 

Mit tudnak és kinek ajánljuk?

G-széria: A kezdő PC-s és a költségtakarékos játékosok teljesítményigényeire szabva fejlesztették és tervezték, lenyűgöző képminőséggel, amelyet az NVIDIA® GeForce® GTX 1060 és RTX 20 grafikus kártyák és a legújabb, 8. generációs Intel® Quad és Hex Core™ processzorok biztosítanak.

Alienware: A komoly játékosoknak. Az Alienware™ kitűnő rendszer- és játékgrafikai teljesítményt a laptopok kínálta mobilitás mellett garantálja. Bárhol és bármikor, ha épp utaznia kell. Prémium minőségű anyagok és lenyűgöző teljesítmény.

Gamer laptopok

 

Üzleti laptopok -
kis- , és középvállalkozásoknak

 

Mit tudnak és kinek ajánljuk?

Olyan kisvállalkozások számára, akiknek alap szintű biztonságra, megbízhatóságra és szolgáltatásokra van szüksége, mindezt pedig vonzó áron.

Laptopok általános otthoni és otthoni-irodai használatra

 

Üzleti laptopok - határok nélkül

 

Mit tudnak és kinek ajánljuk?

A legbiztonságosabb, legjobban menedzselhető és legmegbízhatóbb laptopok a legszélesebb választékban. Prémium minőségű anyagok és strapabíró kialakítás.