1 929 Ft

Hasonló elérhető termékek

Arnt Cobbers - Breuer (Taschen)

Vince Kiadó, 200796 oldalISBN: 9783836500715

Részletes leírás »
1 929 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Breuer Marcell, ahogy azt egy 1956-os Time Magazin találóan megfogalmazta, "a huszadik század formateremtőinek" egyike. A csővázas bútor megalkotásával huszonhárom évesen beírta nevét a design történetébe. Az acélcsőből hajlított, konzolos szerkezetű támlás szék, az úgynevezett Szabadlengő (Freischwinger) a modern belsőépítészet ikonikus darabjává vált. Ám építészként - márpedig elsősorban annak tartotta magát - Breuer egy olyan nemzedék tagja volt, akivel az utókor mostohán bánt..
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93756
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!