Olajsütő

Találatok: 45

Olajsütő – Nemcsak burgonya-imádóknak!

Felejtsd el az égett olaj szagát, a sütés közben kipattogó zsiradék kellemetlen érzetét. Ha krumpli-rajongó vagy, ez lesz a kedvenc háztartási géped. Az olajsütő biztonságos és kényelmes, ráadásul annyira professzionális, hogy képes megszűrni a felhasznált olajmennyiséget is, amit megtisztított formában minden gond nélkül újraalkalmazhatsz. Lehet, hogy szükséged is van erre, hiszen a családok kedvenc ételét nem lehet elégszer elkészíteni. Ezért is fontos, hogy megbízható, tökéletesen zárható és jó hőszigeteléssel rendelkező olajsütőt válassz, amely egyedül is helyt áll a konyhádban, amíg te a teendőidet végzed. Sokféleképpen alkalmazhatod, és, ha csak kevés időd van főzni, akkor is finom ételeket tehetsz az asztalra, méghozzá verhetetlen sebességgel. Az innovatív szerkezetekben tápláló és ízletes falatokat készíthetsz: süss krumplit vagy más zöldséget, panírozz csirkecombot, állíts össze fasírtot. És még szellőztetned sem kell utána, így még este is kellemes és friss környezetben ülhetsz le vacsorázni egy tányér sült krumpli mellé, ahol csak annyit kell eldöntened, hogy ketchuppal vagy majonézzel kéred.

Nézz szét az Extreme Digital kínálatában, a rendkívül intelligens olajsütők biztosan az egész család kedvencévé válnak!

Ezért cseréld le a serpenyőt
A megfelelő hőfokra hevített olajat a burgonya kevésbé szívja magába. Ha eddig serpenyőben sütötted, ideje kipróbálnod ezt könnyen szabályozható és sokkal egészségesebb módszert, amit garantáltan megszeretsz. Az olajsütő ideális hőmérsékleten kezeli a krumplit, a zárt eszköz pedig semmilyen kellemetlen szagot nem hagy maga után a lakásban, ezért nem kell aggódnod a szellőztetés miatt sem. Nincs többé fröcsögő olaj, és te szabályozhatod azt is, mennyire süljenek át a falatok. Emlékszel, mennyit küzdöttél a serpenyő felett? Ennek vége, ugyanis az olajsütő minden darabot egyenletesen átsüt át. Te pedig a kedvenc ropogós változatoddal indíthatod el a kedvenc sorozatod következő részét. Az olajsütő egyik látványos előnye a környezettudatos szemléletmódot erősíti meg: sütés után nem kell megválnod az olajtól. A leszűrt folyadék ugyanannyira jól dolgozik következő alkalommal is, mintha újat töltöttél volna a tartályba! Az okos olajsütők kiszűrik a szennyeződéseket, hogy te minőségi és tiszta olajba süllyeszthesd bele a következő adag krumplit. Gyakori felhasználáshoz válassz intelligens és biztonságos darabot a kínálatunkból, legyél tudatos újrafelhasználó!

Ennek az egész család megörül
A sült krumpli kortalan és időtlen – bárhol és bármikor kedvvel falatozható. Az olajsütők hírneve és népszerűsége tehát töretlen. Azonban egyre sokoldalúbb darabokkal találkozhatsz a kínálatban, amellyel továbbra is tartalmas és finom ételek kerülnek eléd, és már nemcsak krumpli formájában. Gondoltad volna, hogy serpenyő helyett ebben is elkészítheted a család többi kedvencét, ráadásul könnyen, gyorsan és szagtalanul? Tedd a panírozott csirkecombot az olajsütőbe, és a végeredmény magáért beszél. A lezárt tartályból egy csepp olaj sem juthat ki, így tiszta és jó illatú maradhatsz a sütést követően is. Ezentúl a panír sem esik szét, ugyanis az olajsütő folyadéka egyenletesen melegíti át a felületét, így tálaláskor valóban szép és ízletes kompozíciókat tehetsz a tányérokra. Ha végeztél a sütéssel, könnyedén átszűrheted az olajat a kiemelhető edényekkel – de egyes okos darabok már ezt is elvégzik helyetted.

Olajsütő ár: gyorsabb, kényelmesebb
Amikor megjelent a kínálatban, az olajsütő forradalmasította a burgonya elkészítését. Sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá vált a sütés folyamata. Egy egész családot jóllakatott a frissen összeszelt, vagy a lefagyasztott típusú krumpliból. Tápláló és finom falatokat kínált, akár nagy mennyiségben is. Az újabb generációs olajsütő árak már igazán sokoldalú és még kényelmesebb gépekre utalnak: jól záródnak, extra beállításokkal látják el őket, hogy valóban saját ízlésed szerint készülhessenek el a falatok. Ráadásul nagyon egyszerű tisztán tartani, néhány típust már rábízhatsz a mosogatógépedre is. A zavartalan sütéshez érdemes átlátszó fedelű olajsütőt választanod, így nem érhet rossz szájízű meglepetés, miközben a kedvenc ételed készül. Húsételeknél például ideális, ha néha-néha ránézhetsz a panírra. A legtöbb olajsütő ár már tartalmazza az átlátszó fedelű kiegészítést. Ha a konyhádba egy egyedi kialakítású, megbízható darabot képzelsz el, érdemes egy magasabb olajsütő árat választanod. Ugyanis a minőségi anyagból kialakított tartály és szerszámok hosszú időn keresztül garantálják a profi működést, valamint a digitális kijelzőre és az automatizál rendszerre is bátran számíthatsz. Ha kedved tartja, már reggel, délben és este is sült krumplizhatsz!