Szendvics/goffri sütő

Találatok: 97

Gofrisütő – A profi vendégváróknak

Csipegetőknek és habzsolóknak egyaránt ideális – néhány perc alatt elkészítheted, és mindenki imádni fogja. A goffri ezerarcú! A goffrisütő telitalálat arra a helyzetre, ha rövid idő alatt viszonylag nagy mennyiségű harapnivalót kell elkészítened, az eredménnyel pedig te is elégedett leszel. A kevésbé édesszájúaknak is kedvezhetsz: állítsd össze ízlés szerint a tésztát, a goffrisütő pedig helytáll az elkészítésnél. Omlós és ropogó falatokat kínálhatsz majd körbe. Felejtsd el a tűzhely sütőjét, nemcsak a goffri-készítésben verhetetlenek a speciális sütők, sokkal rövidebb idő alatt melegítheted meg a szendvicsedet is, ráadásul a szendvicssütő kevesebb energiát használ fel. Időt és pénzt takarítasz meg, ha felszereled a háztartásodat ezekkel a készülékekkel! Goffri-vagy szendvicssütőt érdemes beszerezned? Bármelyik típussal elégedett lehetsz?

Az Extreme Digital goffrisütői mellett már szendvicssütőket is találsz a rendkívül gazdag kínálatban. Nézz szét nálunk, hiszen mindig akad egy jó ok a goffrizásra vagy szendvicsezésre!

Gyorsan finomat a szendvicssütővel
Rendkívül könnyen elkészítheted a kedvenc sós és édes falatkáidat. A szendvics nemcsak tápláló, de igen ízletes, ugyanez igaz a népszerű goffrira is. A rohanós reggelek egyik jolly jokere: gyümölcslével párosítva megadja a lendületet a napodhoz. De uzsonnára, vagy vacsorára is tökéletes: szinte bármivel ízesítheted, szinte bármivel variálhatod. A goffrisütő még a gyerekzsúrok kétségbeesésétől is megment: kapd elő, töltsd meg, biztos lehetsz benne, hogy a kis falánk vendégek telehassal távoznak majd. Ha imádod az újdonságokat, ha szeretsz kísérletezni a konyhában, mindig a kezedre esik majd a goffri- vagy szendvicssütő. A gyorsan átforrósodó felület összeolvasztja az ízeket, ropogóssá teszi a külső részeket – látványos a különbség egy hideg és egy melegszendvics között. A kínálatban olyan darabokat is megtalálsz, amelyek egy csapásra elkészítik a goffrit vagy a pirítóst, és még grilleznek is.

Goffriban verhetetlen
A goffrinak ezer arca van – a goffrisütővel pedig olyan izgalmas harapnivalókat alkothatsz, amikre nem is számítottál. Még akár kakaós csigát is süthetsz a tapadásmentes felületen. Ízesítsd a tésztát, ahogyan szeretnéd, gazdagíthatod magvakkal, aszalt gyümölccsel is. A segítségével most még változatosabb reggeli kísérőket állíthatsz össze. Omlós, mégis ropogós falatokat kapsz néhány perc múlva. Nagyobb társaságokhoz is ideális, hiszen gyorsan elkészíthető, és mindenki ízlése szerint variálhatja a feltétet!

Ezt várd el a profi goffrisütőtől
Kívül ropog, belül omlós – hogyan érheted el ezt a tökéletes goffrit? Nem elég egy verhetetlenül finom tésztarecept, válassz hozzá megfelelő goffrisütőt is! Fontos, hogy teljesen lezárhasd a fedelét, mivel így adhatod meg neki a sütéshez szükséges hőfokot. A biztonságos eszközöknél egyébként is alapkövetelmény a balesetmentes záródás. Ha kisgyerek van a családban, akkor még inkább érdemes erre odafigyelned. A goffrisütők és szendvicssütők többségét hidegfalú külső burkolat védi, így óv meg attól, hogy megégesd magad. A tapadásmentes felületekről pedig könnyebben emelheted ki az elkészült falatokat. Mivel ezeket a háztartási gépeket automatikus hőfokszabályzóval szerelték fel, a zöld és piros kijelző segítségével tájékozódhatsz a hőmérsékletről, vagyis innen tudhatod meg, mikor áll készen a sütésre. Alaphelyzetben is rendkívül kis helyet foglal el a konyhádban, de még ezt is optimalizálhatod, ha élére állítod, vagy falra akasztod a gépet. Elég csak lekapnod onnan, ha a megkívánod a finom falatokat, percek alatt kisütheted a csipegetni valót, és kitűnő a családi ebédek kísérő desszertjének az elkészítésében is.

Goffrit, szendvicset és grillt egyetlen mozdulattal!
Vajon melyik lesz számodra az ideális vendégváró, egy goffrisütő vagy egy szendvicssütő mellett érdemes döntened? A sós és az édes között most nem kell kompromisszumot kötnöd, válaszd az arany közép utat, amely ebben az esetben tényleg ízleni fog: a multifunkciós sütő képes arra, hogy mindenki igényeinek eleget tegyen. A tapadásmentes felületű háztartási gép a 3 cserélhető tálca segítségével ízletes pirítós készít, roppanó goffrit süt, sőt, a baráti társaságodat egy grill partival is elkápráztathatod. Mindezt egyetlen eszköz segítségével elérheted. Kicsi, kényelmes – a segítségével ízletes és változatos harapnivalót tehetsz az asztalra. Az idénygyümölcsök és a friss zöldségek biztosan sokáig felejthetetlenné teszik a goffri- vagy a szendvicssütő falatkáit. A cserélhető elemekkel így bármikor a társaság kedvére tehetsz. Miután elkészültél, könnyen megtisztíthatod például a mosogatógép segítségével is, így a sütőlapok újra készen állnak a következő körre. Nézd meg a multifunkciós goffrisütőket, mert most valóban igényes és szép kialakítással kaphatod meg.