Elindult!

Őrült napok, őrült árak: akciók itt

Vízadagoló

Találatok: 9

Mindig friss víz vízadagolóval

Mivel naponta legalább három liter folyadékot el kell fogyasztanunk, fontos, hogy rendszeresen gondoskodjunk a vízbevitelről és a megfelelő folyadékpótlásról. Irodákban és egyéb munkahelyen megfelelő segítséget nyújthat egy vízadagoló. A vízadagoló segítségével hideg és meleg víz adagolására is lehetőség van, nagy kapacitása miatt több ember folyadékigényét is kiszolgálja. A vízadagoló előnye, hogy kis helyen elfér, egyszerű a használata, és egészséges, tiszta víz csapolását teszi lehetővé. Bár Magyarországon a legtöbb helyen a csapvíz minősége megfelelő, egyre többen használnak valamilyen szűrő berendezést. Egy vízadagoló szintén megszűr további esetlegesen előforduló káros anyagokat a vízben, és az általa nyerhető víz íze még kellemesebb. A munkahelyi vízadagoló segít, hogy az ott dolgozók munkavégzése könnyebb legyen. Mik a további előnyei egy vízadagoló használatának?

Hideg és meleg víz
A vízadagolók segítségével hideg és meleg víz egyaránt előállítható. A víz olyan mértékben is felmelegíthető, hogy akár teát, kávét is készíthetünk a vízadagoló segítségével.

Többféle kivitel
Attól függően, hogy hol szeretnénk elhelyezni, választhatunk asztali, és álló kivitelezésű vízadagolót is. Az álló vízadagolók kapacitása nagyobb lehet, és kialakítása több elhelyezési lehetőséget kínál, mint az asztali vízadagolóé. Az asztalai vízadagolót kisebb helységekben ajánlatos használni, ahol kevesebb embert kell vízzel ellátni. Amellett, hogy egészségügyileg hasznos eszköz, látványos, igényes kialakítása miatt kellemes dekorációs eleme is lehet a helyiségnek.

Egyszerű kezelhetőség
Két karral adagolható víz, csepegtetőtálca, víztartály és energiaellátás. Csak be kell kapcsolni, fel kell tölteni a víztartályt és a csapon keresztül kiengedni a szükséges mennyiségű vizet.

Költséghatékony és környezetbarát
Egy vízadagoló akár tíz palacknyi ásványvizet is tartalmazhat. Egy hét alatt legalább hetven palack felhasználása jelentős környezetterhelés lenne. A vízadagoló használatával csökkenthetjük a környezet terheit, hiszen kevesebb hulladék keletkezik utána. Ráadásul a dolgozók, kollégák ellátása havi szinten palackos ásványvízzel jóval nagyobb költség jelentene, hiszen a vízadagolót csak után kell tölteni. Vízadagoló már kevesebb, mint húszezer forintért is beszerezhető, így elmondhatjuk, hogy kis befektetéssel tehetjük jobbá a munkahelyi és a természetes környezetünket.