Gőztisztító

Találatok: 32

Gőztisztító – Kényelmes és gyors takarítás? Lehetséges!

Hihetetlen, hogy szinte fele annyi idővel, mégis rendkívül hatékonyan tarthatod tisztán az otthonodat! Ráadásul a gőztisztító a méregdrága és kétes hatóanyagú vegyszerek helyett csupán vízet igényel. Ugye, jól hangzik? A korszerű takarításhoz használd fel a gőz páratlan erejét: a gőztisztító látványos tisztaságot és mélységeiben is fertőtlenített felületet hagy maga után. Tedd az otthonod egészségessé, a tisztítóeszközeidet pedig környezetbaráttá!

Az Extreme Digital-nál rendkívül sokoldalú többfunkciós gőztisztító berendezések közül választhatsz, amelyekkel gyorsan és kényelmesen végezheted a takarítást!

Könnyű és praktikus
A gőztisztító berendezések legmakacsabb szennyeződésnek is gyorsan véget vetnek. Most újrafogalmazzák számodra a takarítást: a könnyű kialakítású eszközökkel szinte pillanatok alatt hatékonyan tisztíthatod meg a padlófelületet, a fürdőszoba csempéjét, és látványos rendet hagyhatsz magad után a konyhában is. Használd fel a gőz erejét, és már a szabadidődet sem kell rááldoznod, hogy felfrissítsd az otthonodat. Kapd elő a gőzmopot és 1 perc alatt készenlétbe állíthatod. Egyik más takarító eszköz sem veszi fel a hatékonyságot a vízgőzzel kombinált tisztítással. Nincs többé szennyeződés a sarokban sem. Hihetetlen, de már az egyszerű csapvízzel is fantasztikusan rendben tarthatod a lakásod; még a kisállat szőrök sem fognak ki a modern gőztisztító készülékeken.

A gőztisztító fertőtlenít is
A gőztisztító gépek nemcsak a takarítás kényelmét kínálják fel neked, a legapróbb részletekben is maximális minőséget nyújtanak. A gőztisztítók a gőz egyik verhetetlen előnyét használják fel ahhoz, hogy a környezeted védelmet élvezzen a legapróbb mikroorganizmusokkal szemben is. Fertőtlenítsd a padlót a gőztisztító gépek segítségével! Néhány perc alatt végzel, a végeredményben pedig nyugodtan megbízhatsz. Még a vegyszerek sem képesek ilyen mértékű tisztításra! Ha kisgyerek van a családban, akkor különösen örülhetsz a fertőtlenítő hatásnak. Ha a saját bőrödön is szeretnéd érezni ezt a jótékony hatást, szerezz be egy vasalóval kiegészített gőztisztítót. Elég csak néhány mozdulat ahhoz, hogy a ruhákat fertőtlenítsd, és a megfelelő hőmérsékletű víz segítségével a ráncokat is igazán könnyen elsimíthatod. Itt kezdődik a professzionális vasalás, és ezt te már a saját otthonodban is megvalósíthatod!

Maximálisan környezetbarát
Ha számos vegyszert kipróbáltál az otthonod mélyreható takarításához, itt az idő, hogy a gőztisztító gépek is bemutatkozzanak. Ezzel a régóta bevált és alapos módszerrel talán a legerősebb tisztítószereket is felülírják, azonban egy valamiben biztos verhetetlenek maradnak: 100% mértékben természetesen takarítanak. Nem kell mást tenned, engedj egyszerű csapvizet a gőztisztító tartályába, amely felhevíti a szükséges hőfokra, te pedig a gőz segítségével még a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is eltüntetheted. Gondoltad volna, hogy egy környezetbarát megoldással ilyen fokú hatékonyságot érhetsz el?

Gőztisztító ár: keresd a kombinál gépeket
Végre kihúzhatod a beszerzési listáról a drága és agresszív tisztítószereket! Frissítsd fel az otthonod a legolcsóbb és legtermészetesebb elem segítségével: használj gőzt a felületek takarítására. A gőztisztító árért cserébe igazán praktikus és biztonságos eszközt kapsz, amellyel még a láthatatlan szennyeződéseket is könnyedén eltüntetheted. A gép kiválóan alkalmas mélytisztításra is. Keresd a többfunkciós kialakításokat, mert így kifizetődőbb lesz a gőztisztító ára is! A porszívóval kiegészített gőzgépek például egyetlen mozdulattal kezelik a felületet: felporszívóznak, feltörölnek és meg is szárítják a tisztított felületet. Egy morzsaporszívóval felszerelt gőzgépnek szintén biztos helye van még a legkisebb konyhában is. Válassz a kínálatból olyan típust, amellyel te is azonnal és környezetbarát módon tisztíthatod meg az otthonod!