Robotporszívó

Találatok: 24

Robotporszívó – Az okos és profi takarító

Képzeld el, hogy működés közben hozzá sem érsz a porszívódhoz, mégis pormentes és tiszta lesz az otthonod! A robotporszívó ma már valóság: nyomd meg az indító gombot, és a lapos szerkezet ügyesen manőverezve portalanítja a padlót, megtisztítja a fürdőszoba csempéjét, vagy az előszoba linóleumát. Zsúfolt a lakásod? A robotporszívó a szűk helyeken is könnyen boldogul. Igazán okos, ezért hatékonyan takarít, és közben felügyeletet sem igényel. A legintelligensebb típusokat már okostelefonnal is irányíthatod, vagyis nem kell otthon lenned ahhoz, hogy bekapcsold a robotporszívót. Megmarad a szabadidőd, mégis tiszta és komfortos környezetet teremthetsz magad köré a lakásodban. A porszívó rendkívül halkan tisztítja a járófelületet, így te közben zavartalanul intézheted a saját ügyeidet! Hol alkalmazhatod hatékonyan a robotporszívót? Érzékeli-e a lépcsőket? Mit tud az okos porszívó?

Az Extreme Digital kínálatában olyan robotporszívókat találsz, amelyekkel jelentősen csökkentheted a takarításra fordított idődet, mégis tiszta és takaros lesz otthonod!

Mire képes a robotporszívó?
Akár már 2 órán keresztül is aktívan takaríthatsz ezzel a készülékkel. A halk üzemmódnak köszönhetően nem fog zavarni működés közben a robotporszívó. Verhetetlen előnye, hogy rendkívül önálló, és fejlett érzékelőrendszerével gyorsan és ügyesen közlekedik az otthonod bútorai között. Azt is jelzi neked, ha takarítás közben megtelt a porzsákja. A felügyeleted nélkül is remek munkát végez, a forgó kefék segítségével már a sarkokban kitisztítja, a porcicákat eltávolítja. Ha fapadlót tisztítasz vele, érdemes utána bekapcsolni a padlófényező funkciót is, így valóban újszerű és tiszta hatást kelt majd az otthonod. Az utolsó pillanatok mestere a robotporszívó. Amíg te készülődsz, addig ő feltakarít. Hiba nélkül. Nem esik le a lépcsőről, nem ütközik neki a tárgyaknak, kikerüli a magaslatokat, átjut a küszöbön, felmászik a szőnyegre. Igazán sokoldalú! Ha befejezte a feladatát, néhány mozdulattal megtisztíthatod és a helyére teheted. Akár egy nagyobb fiókban is kényelmesen elfér, a tárolása nem okoz gondot.

Ápolja és tisztítja az otthonodat
A robotporszívó olyan igényesen takarít, mintha te magad végezted volna el a portalanítást. Minden szobát hatékonyan tisztít, az sem gond, ha a csempét szeretnéd szebbé varázsolni vele. Az erős szívóerőnek köszönhetően nincs többé poros felület, a szőnyeggel is jól bánik. Mindegy, hogy egy garzonlakást bízol rá, vagy az emeletes családi házban szeretnél rendet tenni. Lépést tart a takarítás ütemével, sokáig lendületben marad. Ha okos porszívót szerzel be, azt is megparancsolhatod neki, hogy önállóan végezze el saját maga feltöltését, majd a takarítást ott folytassa, ahol korábban abbahagyta.

Leküzdi az akadályokat
Fa padló, parketta vagy csempe? Az intelligens robotporszívó megbirkózik vele. Azonban a legtöbb lakás felülete nem egyenletes, a díszszőnyegtől kezdve a bútorok keresztül az egyéb tárgyakig, ami neked használati dolog, az a robotporszívónak kihívás! A fejlett érzékelőjének köszönhetően mégsem akad fenn, egyes darabok még a 2 centiméteres felületemelkedést is jól kezelik, „felmásznak” rá. Úgy tisztítják meg a bútorok alatti árnyékolt részt, hogy forgás közben nem csapódnak a tárgyaknak, ezzel a robotporszívó a berendezéseinket és saját magát is óvja a sérülésektől. Már érintés nélküli érzékeléssel kerüli el a szekrényeket, széklábat, virágcserepet, az elakadásmentesítővel felszerelt okos darabok pedig még egy kábelhalomból is kiszabadítják magukat. Az kiváló fejlesztésnek köszönhetően lépcső közelbe engedheted a készüléket, mert időben felismeri a veszélyhelyzetet, és a szintérzékelő adatai alapján elindul abba egy megfelelő irányba. Nézz szét az okos robotporszívók között, ahol egyes daraboknak már a tisztítási adatait is programozhatod, vagyis beállíthatod, hol szabad és hol tilos takarítaniuk a lakás területén.

Okos és erős
Ezzel új szintre emelheted a takarítás fogalmát. Épp az irodádban ülsz, amikor eszedbe jut, nem porszívóztál fel az esti családi vacsora előtt? Applikáció segítségével ott sem kell lenned, hogy a robotporszívó az előre betáplált parancsok szerint csillogó fényűre törölje a padlódat, és minden porcicát eltüntessen a bútorok alól, vagy a fal tövéből. Legközelebb előre is beprogramozhatod a tisztítás időpontját. Ez a háztartási gép olyan intelligens, mint az okostelefonod. Már egy gombnyomással is kétszer hatékonyabban takarítja át az otthonod. A rendívül erős akkumulátornak köszönhetően nagy felületet bízhatsz rá, és töltés nélkül is többször aktiválhatod. Precíz, finom mozgású, megbízható: felismeri az akadályokat, még a szabad szemmel nem látható állatszőröket is felszedi, és addig nem fejezi be a tisztítást, amíg tökéletes munkát nem végez. Ha igényes vagy a környezeteddel szemben, erre a robotporszívóra rábízhatod a feladatot, mert maradéktalanul elégedett leszel az eredménnyel. Nemcsak a komfortérzeted nő meg, egy sokkal egészségesebb otthont valósít meg a számodra. A pornak esélye sincs vele szemben! Kíváncsi vagy rá, mi mindenre képesek még az intelligens robotporszívók? Nézz szét a kínálatunkban!