33 900 Ft

 

Hasonló elérhető termékek

Lowepro Mini MAG AW fekete

Tükörreflexes készülékhez
Időjárásálló huzat
Élettartam garancia

Nem kapható

33 900 Ft

Részletes leírásGreg Lowe gondolt egy nagyot
1967-ben Greg Lowe garázsában megszületett az elsõ Lowepro. Azóta eltelt több mint 40 év és a Lowepro már régóta egyet jelent a minõségi hordtáskák fogalmával. A Lowepro páratlan innovációja a fényképezéssel foglalkozók igényeit maximálisan kielégíti, kínálatában megtalálható az amatõr és a profi célokra szánt táskák széles választéka. A szélsõséges idõjárási viszonyok és az extreme felvételezési körülmények között fényképezõk számára a Lowepro nyújthat kellõ biztonságot ahhoz, hogy a drága felszerelés, munkaeszköz ne sérüljön.
A táskák tartósságát mi sem bizonyítja jobban mint a termékekre biztosított élettartam garancia.

A legkisebb, profiknak szánt Lowepro válltása. Épp megfelelõ az alapfelszerelések szállítására. OverLap™ cipzár, All Weather Cover, valamint sûrített-szivacs térválasztó nyújt komoly védelmet felszerelésének. Kivehetõ, áttetszõ filmtok, és megannyi zseb segít a kellékek rendezett, könnyen áttekinthetõ elhelyezésében. Továbbá NoDrop™ zseb, és opcionális SlipLock™ kelléktartók is felhelyezhetõk.
  • Hordképesség: 1 DSLR készülék, tartozékok
  • Külsõ anyag: vízálló, 1200D ballistic TXP™ és 2000D ballistic nejlon.
  • Belsõ méret: 24 x 15 x 19 cm
A képeken látható fényképezogépek és egyéb kiegészítok nem a táska részei, azok csak illusztrációként szolgálnak!
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
3262
Gyártó
LOWEPRO
Garancia
élettartam
Hordhatóság
Vállon
Anyaga
Vízálló 1200D ballistic TXP™ és 2000D ballistic nylon
Zárható
igen

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!