44 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Lowepro Orion AW hátizsák, fekete

Professzionális fotóstáska
Hátizsákká alakítható
Élettartam garancia

Nem kapható

44 900 Ft

Részletes leírásGreg Lowe gondolt egy nagyot
1967-ben Greg Lowe garázsában megszületett az elsõ Lowepro. Azóta eltelt több mint 40 év és a Lowepro már régóta egyet jelent a minõségi hordtáskák fogalmával. A Lowpro páratlan innovációja a fényképezéssel foglalkozók igényeit maximálisan kielégíti, kínálatában megtalálható az amatõr és a profi célokra szánt táskák széles választéka. A szélsõséges idõjárási viszonyok és az extreme felvételezési körülmények között fényképezõk számára a Lowepro nyújthat kellõ biztonságot ahhoz, hogy a drága felszerelés, munkaeszköz ne sérüljön.
A táskák tartósságát mi sem bizonyítja jobban mint a termékekre biztosított élettartam garancia.

I.D.E.A díjnyertes, kettő az egyben övtáska/ hátizsák, és gyakori �résztvevője� az Everest túráknak. Talán az előbbieknek köszönhető, hogy világszerte legendás ez a konstrukció. All Weather Cover™a szélsőséges időjárás valamint a por és homok ellen, háromlábú állványtartó, egyedi igények szerint alakítható belső tér. Övtáska szerepét betöltve, könnyedén mozgatható a derék körül a felszerelés gyors és egyszerű elérése érdekében. A DryFlo™ kipárnázott, háló-bevonatú ágyék pánt, kényelmet biztosít a nehéz felszerelések cipelésekor is. Orion AW Hordképesség: SLR felszerelve (a legtöbb gyártmányú, 80-200mm f/2.8-s) objektívvel, további 3-4 lencse, vaku, kompakt távcső, és kellékek Külső anyag: 600D TXP vízálló, és 600D TXP szakadás-gátló nejlon.
  • Hordképesség: SLR felszerelve (a legtöbb gyártmányú, 80-200mm f/2.8-s) objektívvel, további 3-4 lencse, vaku, kompakt távcsõ, és kellékek
  • Külsõ anyag: 600D TXP™ vízálló, és 600D TXP™ szakadás-gátló nejlon.
  • Első rész belső mérete: 32 x 16,5 x 29 cm
  • Hátsó rész belső mérete: 32 x 18 x 23 cm Külső méret: 37 x 24 x 54 cm
A képeken látható fényképezõgépek és egyéb kiegészítõk nem a táska részei, azok csak illusztrációként szolgálnak!
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
1475
Gyártó
LOWEPRO
Garancia
élettartam
Hordhatóság
Háton
Anyaga
Polytex
Zárható
Zippzár
Külső méret (H x M x Sz)
37 x 24 x 54 cm
Súly
nincs
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!