3 490 Ft

Lowepro Topload Zoom Mellkas heveder
lowepro-topload-zoom-mellkas-heveder_bd65a848.jpg

Lowepro Topload Zoom Mellkas heveder

Mellkas heveder táskákhoz
Erős műanyag csatok
Élettartam garancia

Kifutott

3 490 Ft

Részletes leírásGreg Lowe gondolt egy nagyot
1967-ben Greg Lowe garázsában megszületett az elsõ Lowepro. Azóta eltelt több mint 40 év és a Lowepro már régóta egyet jelent a minõségi hordtáskák fogalmával. A Lowepro páratlan innovációja a fényképezéssel foglalkozók igényeit maximálisan kielégíti, kínálatában megtalálható az amatõr és a profi célokra szánt táskák széles választéka. A szélsõséges idõjárási viszonyok és az extreme felvételezési körülmények között fényképezõk számára a Lowepro nyújthat kellõ biztonságot ahhoz, hogy a drága felszerelés, munkaeszköz ne sérüljön.
A táskák tartósságát mi sem bizonyítja jobban mint a termékekre biztosított élettartam garancia.

Vállpánt szerkezet az aktív szabadtéri, valamint sportfotósnak. E formatervezett szerkezet lehetõvé teszi viselõje számára, hogy (a Topload Zoom Mini kivételével) mindegyik Lowepro Topload Zoom pisztolytáskaszerû fényképezõgép tartót felcsatolhassa.
 • Méret: egy méret (többnyire megfelel)

 • A képen látható táska nem része a hevedernek!
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Cikkszám
  1410
  Gyártó
  LOWEPRO
  Garancia
  élettartam

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  5 csillag
  0
  4 csillag
  0
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.  Extra Garancia Prémium

  STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!