69 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Panasonic DMR-EH58 merevlemezes DVD-felvevő, fekete

250GB-os merevlemez (441óra)
Jukebox funkció, HDMI
Multi DVD lejátszás, írás

Részletes leírás »
69 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Panasonic DMR-EH58EP-K fekete DVD felvevõ

 

 • Az új DIGA DVD-Recorder DMR-EH58 az analóg kábeltunerrel kiváló felvételt- és lejátszás minõséget, zeneélvezett valamint maximális kompatibilitást biztosít.
 • A 250 GB-os merevlemezre 441 óra (EP Modus) vagy egy nagyon jó Encoderrel 221 óra DVD minõség LP-Modus-ban rögzíthetõ.
 • A DMR-EH585 Super Multi Formátum felvevõképessége minden DVD formátumot feldogoz DVD-RAM, -RW, -R, -R (DL), +RW, +R, +R (DL) és e formátumok mellet még JPEG, MP3 és DivX adatokat játszik le.
 • Az integrált "Jukebox" gyorsan és egyszerûen az Ön zenei CD-it 12 szeres másolási sebességgel (6 perc) a merevlemezre rögzíti. Az albumokat, az elõadókat és a címinformációkat az elõinstallált Gracenote®-adatbankban a merevlemezre rögzíti, úgy hogy nem terheli Önt a beírással. Az USB bemeneten keresztül az Ön MP3-zenetartalmát, JPEG képeit úgyszintén a merevlemezre másolja, és egyszerûen lejátsza.
 • A DMR-EH58 minden képanyagot a HDMI csatlakozón keresztül a maximális HDTV felbontásba 1080 jellé (Full HD) skáláz fel. Az új praktikus VIERA LINK funkció kizárólag a HDMI –n keresztül a VIERA lapos képernyõvel használható és a távirányítóval minden Panasonic készülék kényelmes kiszolgálását biztosítja!

  Egyszerûen gyorsan és gondmentesen.

    • Teljes leírás

  Specifikációk

  Cikkszám
  32521
  Gyártó
  PANASONIC
  Garancia
  2 éves

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  4.2 /6 Értékelés
  5 csillag
  3
  4 csillag
  1
  3 csillag
  2
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  Legújabb értékelés

  (2008. dec. 14.)

  Panasonic DMR-EH58 merevlemezes DVD-felvevő, fekete
  Panasonic DMR-EH58 merevlemezes DVD-felvevő, fekete

  2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  A DVD felvevő USB csatlakozóján keresztül a számítógépről át lehet másolni fájlokat, illetve lejátszik WMA fájlokat is a felvevő? Itt és a Panasonic honlapján sem találtam erről semmit.

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!