29 900 Ft

Amazon Kindle 5 ebook olvasó
amazon-kindle-5-ebook-olvaso_f7554d13.jpg

Amazon Kindle 5 ebook olvasó

4.7 / 28 Értékelés
Ugrás az értékelésekhez

6” E-Ink Pearl 600x800 kijelző
2GB memória
Beépített Wifi

Kifutott

29 900 Ft

Részletes leírás

Kisebb, könnyebb, tökéletes az olvasáshoz – itt az új Kindle 5!

Az új generációs Kindle csak úgy, mint elődje E-Ink technológián (elektronikus tinta) alapszik (tiszta, éles szöveget nyújt, nem fárasztja szemet), az olvasási élménye nagyjából azonos egy normális papír könyv lapjaival. Így sötétben való olvasásához lámpafényre van szükség. Magas kontrasztú, nem tükröződik a felülete. Ezáltal erős napfényben és szobában is ugyanolyan jól használható, továbbá nem rontja szemünket az aktív háttérvilágítással és tükröződő felületű tabletekkel szemben.

Felbontása 600×800 pixel (167 ppi), továbbá csak 155 gramm
. A készüléknél a teljes érintőképernyős megoldást az 5 irányú navigációs gomb helyettesíti.
Az új készülék 15%-al gyorsabb lapozást tesz lehetővé elődjéhez képest!
A készülék zsebben is elfér (152 x 102 x 8,6 mm), viszont képátlója továbbra is  6” –es.
2GB-os belső memóriáján akár 1400 könyv is tárolható.
A Kindle támogatja a PDF, AZW, TXT, PRC, HTML, MOBI, DOC, DOCX formátumokat, továbbá képformátumokat is megjelenít ( JPEG, PNG GIF, BMP).
Wi-Fi-vel és 2.0-s USB porttal felszerelt. Az USB csatlakozón keresztül lehet tölteni, illetve könyvet felrakni a Kindle-re (kivéve online vásárlás esetén). A készüléknek ugyan, nincs 3G-s verziója, viszont amire ez a kategória ki lett találva azt mind tudja.
Az interneteléréshez csatlakoztathatjuk otthon- vagy úton nyilvános- Wi-Fi-hez. Kindle automatikusan érzékeli a közelben lévő Wi-Fi hálózatokat az iskolában, otthon vagy kedvenc kávézójában.
Egyetlen töltéssel akár egy hónapig is bírja, ha napi félórát olvasunk rajta. A készülék akkumulátorának üzemideje függ a vezeték nélküli internet használatától. Többet fogyaszt Wi-Fi használatakor internetezéssel, letöltéssel valamint internetes vásárlással. Wi-Fi folytonos használatával 3 hétig bírja.

Amíg fixen jelenít meg információt, addig nem fogyaszt energiát. Töltési ideje 3 óra.

A Kindle soha nem forrósodik fel, mint pl. laptop így olvashat kényelmesen, addig, amíg szeretne.
Használata egyszerű, amint kicsomagoltuk a dobozból, azonnal használatra kész, nincs szükség beállításokra, nem kell szoftvert telepíteni, nem szükséges számítógép a tartalom letöltéséhez.
Állítható rajta a 8 különböző betűméret valamint a 3 betűtípus,- minden optimalizált és kézzel hangolt- a legjobb olvasási élményért. Kindle támogatja a magyar karaktereket, és a nem latin karaktereket is (megjelenít ciril, japán, kínai, korai és hagyományos latin, görög karaktereket is).
Kindle processzora erős, észrevétlen, gyors lapozásra van optimalizálva.
A képek, fényképek megjelenítése éles valamint teljes képernyőre kinagyítható.

A Kindle olvasón pdf-eket és személyes dokumentumait egyszerűen tudja olvasni menet közben is.

Több millió könyv, újság, magazin, film, dokumentum és játék tölthető a készülékre az Amazon online áruházából (Kindle Store). Természetesen ezeknek a legnagyobb része angol nyelvű. Azonban ha valaki angol nyelvű könyvet szeretne könyvolvasójára, óriási mennyiségből válogathat az Amazon népszerű könyváruházából. Ez nyelvgyakorlás szempontjából is nagyon jó.
Továbbá amiatt sem kell aggódnia , hogy esetleg a megvásárolt könyvek valamelyike elveszik, mert az Amazon másolatot készít a letöltésekről, így az bármikor újra letölthető.
A Kindlen lévő könyveket rendszerezheti kedve szerint, mint pl.: Kedvenc könyveim, avagy Történelmi könyvek kategóriába.
A Whispersync szolgáltatással szinkronizálhatjuk az utolsó olvasott oldal helyét, a könyvjelzőket és a magyarázatokat; iPhone, iPad, Android eszközök, BlackBerry, Windows Phone 7, Mac, PC , eszközeink között. Ezáltal mindent ott folytathatunk ahol abbahagytuk.
Beépített ingyenes szótár is találhatunk benne. Ez alapesetben angol-angol (amerikai és Oxford angol) szótárt jelent, (de már az angol-magyar szótárra is található más úton megoldás).

Beépített böngészővel könnyedén megtalálhatja, amit keres a weben, Kindle Store-ban, Google keresőn, vagy Wikipédián.

Megjegyzéseket is adhatsz a szöveghez, kedved szerint szerkesztheted, törölheted a virtuális billentyűzet segítségével, amely csak akkor jelenik meg, ha szükség van rá. A virtuális könyvjelző segítségével pedig a Kindle megjegyzi azt az utolsó oldalt, amelyen abbahagyta az olvasást, így következő alkalommal ugyanott folytathatja azt.

Kindle segítségével könnyen megoszthatja barátaival, családtagjaival olvasási élményeit, jegyzeteit közösségi portálokon (pl. Facebook, Twitter). Vagy idézhet az épp olvasott könyvből a Kindlen.

Egyéb beállítások a Kindle olvasón:

Testreszabhatja a Kindle olvasón a kívánt nyelvet. Beállíthatjuk az alapértelmezett nyelvként az angolt (USA és Egyesült Királyság), németet, franciát, spanyolt, olaszt, vagy a brazíliai portugált.
Dokumentumaink védelmére jelszót is alkalmazhatunk, valamint be lehet állítani, hogy automatikusan lezárja, hogyha nem használjuk.

Az ebook készülék nem reklámmentes változat. A reklámon ritka esetben az internetes böngészés közben bukkannak csak fel, így az olvasás  élményét ez nem befolyásolja!
Teljes leírás

Specifikációk

Memória
Cikkszám
221237
Gyártó
AMAZON
Garancia
1 éves
Beépített memória
2 GB
Memória bővítés
nincs
Kijelző
Kijelző mérete
6 "
Kijelző felbontás
800x600
Általános
Támogatott fájltípusok
TXT, DOC, JPG, BMP, PNG, HTML, PRC, GIF, PDF, DOCX, AZW
Akkumulátor
Li-ion
Csatlakozó
microUSB
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.7 / 28 Értékelés
5 csillag
22
4 csillag
5
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2012 okt. 15)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Azt valaki magyarázza már meg, hogy az amerikai Amazonban kapható, reklámmentes változat 89 dollárjából hogyan lesz 37900 Ft-os magyar ár? A vám, az áfa és a szállítási költség duplázná az árat?

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2012 nov. 20)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Az AMAZON-nak van olyan szolgáltatása, hogy elküldöd a géped címére a fájlokat és ők konvertálva teszik a mailfiókodba, ami a készülék bekapcsoláskor WiFi bekapcsoláskor automatikusan letöltődnek ([email protected]).

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2012 dec. 4)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
pista
Ami nem tetszik:
lajoska

szerintem finom

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!