49 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech Driving Force GT kormány

Fejlett műterhelés
900 fokos kormányelfordulás
24 állású, valós idejű beállítótárcsa

Részletes leírás »
49 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Fejlett műterhelés
Nem téved, valóban érezte.

900 fokos kormányelfordulás
Ez olyan, mint az életben

Tapasztalja meg az élethű kormányzási dinamikát. A kormány két és fél fordulatra képes, akárcsak egy valódi versenyautó pilótafülkéjében.

driving-gt-gaming-wheels-images2.png

24 állású, valós idejű beállítótárcsa
Ez ám a vezérlés!

Soha ne tartson szünetet. Soha ne pihenjen. Inkább adja meg menet közben hajszálpontosan a fékerőelosztást, a kipörgésgátlást és egyéb beállításokat, és élvezze a még soha tapasztalt mértékű befolyást autója teljesítményére.

driving-gt-gaming-wheels-images3.png

Versenyre kész
Ragadjon kormányt. Érezze a különbséget.

A Driving Force GT-t a Polyphony Digital-lal és a Gran Turismo® létrehozójával, Kazunori Yamauchi-val együttműködve fejlesztettük ki. Az eredmény? Még soha nem látott funkciók Páratlan integráció a játékbeli funkciókkal. A legmagasabb szintű realitás, teljesítmény és kontroll.

11 hüvelyk átmérőjű kormánykerék egybeöntött gumibevonattal
Magabiztos érzés

A Driving Force GT kormánykerék kényelmesen biztos fogású gumi bevonata csúszásmentes fogást biztosít még a legnehezebb pályák legintenzívebb versenyei közben is.

driving-gt-gaming-wheels-images4.png

Holtjátékmentes áttétel
Váltson gyorsan és zökkenőmentesen

Az intelligens sebességváltás minimálisra csökkenti a holtjátékot és a zörgést.

driving-gt-gaming-wheels-images5.png

Gáz- és fékpedál
Használja egész testét

Ez nem játék Ez autóvezetés. Ezek az élethű pedálok precízen beállított nyomással és mozgással realisztikus – és azonnali – gáz- és fékválaszt adnak.PlayStation-gombok teljes sorozata
Azonnali hozzáférés
  • Élvezze a PS vezérlőinek és menüinek teljes körű elérését több mint 100 PlayStation 2 és PlayStation 3 játékhoz a teljes kompatibilitást nyújtó PS-vezérlőpanelnek köszönhetően.
A Gran Turismo-hoz hitelesítve
A Gran Turismo hivatalos kormánya
  • A Driving Force GT-t kimondottan a Gran Turismo-val való zökkenőmentes együttműködésre tervezték, amely minden idők egyik legnépszerűbb – és legjobb – autóversenyjátéka.
Szekvenciális sebességváltó
Vigye a határig a fordulatszámot
  • A manuális sebességváltáshoz használja a szekvenciális váltót vagy a kormánykerékre szerelt váltókarokat a maximális nyomaték érdekében.
Egy darabból álló konstrukció
Tartós kivitel
  • Vezessen félelmet nem ismerve, annak tudatában, hogy ez a masszív, strapabíró kormány nem fog csikorogni vagy eldeformálódni az agresszív manőverektől sem.
A népszerű játékokra szabva
Játsszon késlekedés nélkül
  • Minden apró kormánymozgást érezni és látni fog a játékban holtjáték és késés nélkül.
Optikai kódolás
Felejtse el a tuningolást
  • Ez a kormány olyan pontos, mint a számítógépes egér. Tapasztalja meg a precíz és megbízható kezelést versenyről versenyre, ami az idő múlásával sem gyengül.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
299532
Gyártó
LOGITECH
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /2 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
2
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2015. júl. 16.)

Logitech Driving Force GT kormány
Logitech Driving Force GT kormány

49 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
használat, pontosság, masszív felépítés, elérhető funkciók
Ami nem tetszik:
forcefeedback hang, csúszásgátló gumi hiánya, kicsúszkáló pedál csatlakozó, gyorsan kopó kapcsoló

Sziasztok! Gondoltam a két nem normális hozzászólás helyett, majd én leírok egy értelmes tapasztalatot a kormánnyal kapcsolatban, csak hogy a vásárlók tényleg tudjanak tájékozódni. Tapasztalatok: 1. A műanyag burkolat alatt a kormány felépítése egy masszív fémszerkezetből áll és a kormány tengelye egy profi csapágy által forog ilyen precízen. (láttam ilyet szétszerelve, nagyon jó megoldás) 2. A kormánykerék elfordításának pontosságát egy optikai érzékelőnek köszönhetjük, ami által valóban mm pontosan reagál a játék szoftware-ben a jármű kormánya. 3. A pedálok érzékenysége is kifinomult és mm pontos. 4. A sok gombot versenyek közben is kényelmesen és gyorsan el lehet érni. 5. A lefogatás nagyon ötletes új megoldás és masszív, bár a csúszásgátló gumit a készülék aljáról és a leszorító lábakról hiányoltam. (néha néha a forcefeedback-el küzdve verseny közben meg meg csúszot a leszorított készülék) 6. A forcefeedback motor nagyon jól vissza adta az útviszonyok hatásait. (gödröket, rázóköveket, megcsúszásokat, kifarolásokat, földes-füves utakat) 7. Sajnos az a piros kör alakú 24 állású váltókapcsoló, amit fékerőelosztáshoz találtak ki 1-1,5 év alatt elkopott, érzéketlenné vált és már nem úgy reagált ahogy annak kellett volna. (elhasználódást nézve ez az egy gyenge pontja van ennek a készüléknek) 8. A készülék aljáról és a leszorító lábakról hiányoltam a csúszásgátló gumikat.(megoldható pl.: biciklilámpa csúszásgátló gumijából szabtam oda méretre a leszorítólábakhoz és már nem is csúszkált.) 9. A forcefeedback fogaskerekei hangosak, nagy igénybe vett használatkor szinte visít. Ez az esti órákban nagyon zavaró tud lenni. 10. A pedál csatlakozója olykor olykor kicsúszkált mikor a készüléket mozgattam a rögzítési ponthoz.(gyárilag nem rögzíthető) Ilyenkor be kellett lépnem a windows kontrol panel menübe megnyomkodni a pedált, hogy a játék már megfelelően felismerje.(ez is megoldható gyors kötözővel, kábelkötegelővel) A rossz tapasztalatok ellenére se bántam meg ezt a vásárlást, nagyon jó kis vezérlő eszköz ebben az árkategóriában!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2015. júl. 16.)

Logitech Driving Force GT kormány
Logitech Driving Force GT kormány

21 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
használat, pontosság, masszív felépítés, elérhető funkciók
Ami nem tetszik:
forcefeedback hang, csúszásgátló gumi hiánya, kicsúszkáló pedál csatlakozó, gyorsan kopó kapcsoló

Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek a pontos tapasztalatomat a kormánnyal kapcsolatban, csak hogy a vásárlók tényleg tudjanak tájékozódni. Tapasztalatok: 1. A műanyag burkolat alatt a kormány felépítése egy masszív fémszerkezetből áll és a kormány tengelye egy profi csapágy által forog ilyen precízen. (láttam ilyet szétszerelve, nagyon jó megoldás) 2. A kormánykerék elfordításának pontosságát egy optikai érzékelőnek köszönhetjük, ami által valóban mm pontosan reagál a játék szoftware-ben a jármű kormánya. A 900 fokos (azaz 1 egész és egy negyed fordulat) fordulattal nagyon élvezhető a jármű kezelése egyes szimulátorokban. 3. A pedálok érzékenysége is kifinomult és mm pontos. 4. A sok gombot versenyek közben is kényelmesen és gyorsan el lehet érni. 5. A lefogatás nagyon ötletes új megoldás és masszív, bár a csúszásgátló gumit a készülék aljáról és a leszorító lábakról hiányoltam. (néha néha a forcefeedback-el küzdve verseny közben meg meg csúszot a leszorított készülék) 6. A forcefeedback motor nagyon jól vissza adta az útviszonyok hatásait. (gödröket, rázóköveket, megcsúszásokat, kifarolásokat, földes-füves utakat) 7. Sajnos az a piros kör alakú 24 állású váltókapcsoló, amit fékerőelosztáshoz találtak ki 1-1,5 év alatt elkopott, érzéketlenné vált és már nem úgy reagált ahogy annak kellett volna. (elhasználódást nézve ez az egy gyenge pontja van ennek a készüléknek) 8. A készülék aljáról és a leszorító lábakról hiányoltam a csúszásgátló gumikat.(megoldható pl.: biciklilámpa csúszásgátló gumijából szabtam oda méretre a leszorítólábakhoz és már nem is csúszkált.) 9. A forcefeedback fogaskerekei hangosak, nagy igénybe vett használatkor szinte visít. Ez az esti órákban nagyon zavaró tud lenni. 10. A pedál csatlakozója olykor olykor kicsúszkált mikor a készüléket mozgattam a rögzítési ponthoz.(gyárilag nem rögzíthető) Ilyenkor be kellett lépnem a windows kontrol panel menübe megnyomkodni a pedált, hogy a játék már megfelelően felismerje.(ez is megoldható gyors kötözővel, kábelkötegelővel) A rossz tapasztalatok ellenére se bántam meg ezt a vásárlást, nagyon jó kis vezérlő eszköz ebben az árkategóriában!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!