19 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

JimJams Ultrasonic bőrfiatalító szett (JJ3031)

30%-kal hidratáltabb bőr
a krémek könnyebben felszívódnak
Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása

Részletes leírás »
19 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

JimJams Ultrasonic Bőrfiatalító szett

Az ultrahang több milliméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőrre felvitt krémek, gélek könnyedén szívódnak fel és töltik fel értékes hatóanyaggal a bőr feszességéért felelős kollagén rostokat és szöveteket.

Akár 30%-kal hidratáltabb bőr a JimJams Beauty Ultrasonic arckezelő készülékével. A normál napi ápolótermékek kézzel történő felviteléhez képest

Bőrfiatalítás
Az ultrahangos kezelés hatására a bőr szövetrészecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak, fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása, melynek következtében javul a bőralkotó sejtek regenerációja. Élénkül a méregtelenítésért felelős nyirokfolyadék áramlási sebessége, így segítve a salakanyagok gyorsabb távozását.A JimJams Beauty Ultrasonic szett ajánlott:
  • Normál bőr hidratálására
  • Vegyes bőr hidratálására
  • Kézfej fiatalítására
  • Fakó bőr funkcióinak élénkítésére, hidratálására
  • Ráncos bőr hidratálására feszesítésére, méregtelenítésére
  • Homlokránc mélységének csökkentésére
  • Száraz bőr zsírpótlására, érdességének csökkentésére
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
417904
Gyártó
JIMJAMS
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!