1 800 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Ács Nándor; Császár Albert; Forster Tamás - A nők kardiovaszkuláris egyedi jellegzetességei

Medicina Kiadó, 200794 oldalISBN: 9789632261072

Részletes leírás »
1 800 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A közhiedelemmel ellentétben a nők körében sem a rákbetegségek (különösen az emlőrák) okozzák a legtöbb halált, hanem a különböző kardiovaszkuláris betegségek. 2002-ben már a magyarországi adatok is ezt a világtendenciát igazolták. Az e jelenséggel párhuzamosan erősödő, növekvő kutatói érdeklődés eredményeként derült fény arra, hogy a nők kardiovaszkuláris betegségeit vizsgálva jelentős anatómia, fiziológiai, tünettani és terápiás érzékenységi eltéréseket tapasztaltak a férfiakéhoz képest. A kardiovaszkuláris betegségek a nőkben is az életkorral mutatnak összefüggést, de a férfiakhoz képest későbbi időpontban jelentkeznek. A közel tíz éves „védettség” okai között a női nemi hormonoknak lényeges szerepük van. Nem véletlen, hogy a menopauza környékén a rizikófaktorok előfordulásának gyakorisága megnövekszik, így a változó kor ginekológiai és kardiovaszkuláris jellegzetességének ismertetése lényeges részét jelenti a könyvben vázolt témakör komplex megítélésének, és segíthet megelőzni e betegségek számának növekedését. A könyv hasznos segítséget nyújt a családorvosoknak és a munkájuk során a menopauzával kapcsolatba kerülő más szakorvosoknak is.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92267
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!