12 890 Ft

B+W clear szűrő 007 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 55 mm

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - garancia
Objektív átmérő: 55 mm
Felületkezelés: MRC
Foglalat: F-Pro

Részletes leírás »
12 890 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 3 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

B+W clear szűrő 007 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 55 mm jellemzői:

A B+W szűrői kiváló fizikai jellemzőkkel bíró sárgaréz ötvözetből gyártott foglalattal és nagy tisztaságú, torzításmentes, vastag Schott gyártmányú üvegből készülnek, különösen precíz kidolgozással, a legmodernebb gyártástechnológiával, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. Végül, különböző felületkezeléssel látják el az egyes típusokat, melyekkel teljessé válik a B+W szűrők tökéletessége. A felhasznált alapanyagoktól az utolsó simításokig, 100% "Made in Germany". A B+W clear szűrőket (gyári kód: 007) elsősorban az objektív frontlencséjének fizikai védelmére használják. A rögzíteni kívánt valóságot torzításmentesen, eredeti színeiben, abszolút minimális fényveszteséggel (< 0,5%) továbbítja az optikán keresztül a filmhez, vagy a szenzorhoz. A clear szűrők az UV szűrőktől annyiban különböznek, hogy nem egy határozott frekvencitartományt szűrnek ki a beérkező fény hullámtartományából, hanem csak az üveg természetes UV-szűrésének megfelelően viselkednek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy digitális gépek esetén (egészen extrém helyzetek kivételével) semmilyen különbséget nem észlelünk a clear és az UV szűrő között. Az UV sugárzásra érzékeny negaítv filmek esetében egyhe kékeltolódás jelentkezhet clear szűrők használatakor, magas UV sugárzási szint mellett. Filmes gépekhez így általában UV szűrőt javasolunk, digitális gépek esetében mindkét szűrőtípus tökéletesen megfelelő. Ezt a szűrőt mindkét oldalon nyolc rétegű felületkezeléssel (MRC) látják el, melyek többek között a tükröződésmentesítést és a szennyeződésállóságot biztosítják. Ez a szűrő F-pro foglalattal készül, ami a B+W sztenderd foglalata, mely nagylátószögű objektíveken is kitűnően használható. Frontoldali menettel is ellátták, így további szűrő (pl. CPL), vagy tartozék csatlakoztatható, valamint a belsőkörmös objektívsapkák használhatóak.

Termékjellemzők

  • gyártó: B+W
  • objektív átmérő: 55 mm
  • felületkezelés: MRC
  • foglalat: F-Pro
  • bruttó tömeg [kg]: 1-999g
Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
539866
Gyártó
BW
Garancia
1 éves
Méret
55 mm
Típus
lencsevédő

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!