2 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

Dömök Szilvia - Érettségi Új - Német Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára

Kiadó: Klett Kiadó, 2017
208 oldal
ISBN: 9786155328725

Részletes leírás »
2 590 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Dömök Szilvia - Érettségi Új - Német Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára

  • Kiadó: Klett Kiadó, 2017
  • ISBN: 9786155328725
  • 208 oldal

2017-től változnak az érettségi követelmények. Az idegen nyelveket illetően szigorodnak, azaz az eddigi A2, B1-es nyelvi szint helyett B1-esnek megfelelő szintet kell elérniük a diákoknak. A német nyelvi érettségi vizsgán ennek értelmében arról kell számot adniuk, hogy rendelkeznek-e olyan nyelvtudással, amellyel a hétköznapokban jól eligazodnak, és sokféle kommunikációs helyzetben helyt tudnak állni. Ehhez egyrészt megfelelő szinten kell tudniuk németül, másrészt ismerniük kell magát a vizsgát is. A Német Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára segít begyakorolni a tipikus vizsgafeladatokat és beszédhelyzeteket, hogy a felkészülés biztosan sikeres legyen. Minden, ami a sikeres felkészüléshez kell! Mivel segíti a kiadvány a sikeres felkészülést? 10 teljes tesztsor, illetve a hozzájuk tartozó megoldókulcsok. Az új vizsgakövetelményeknek megfelelő szintű és típusú feladatokAz érettségivel azonos struktúra: olvasott szöveg értése, nyelvhelyesség, hallott szöveg értése, íráskészség. A hanganyagok szövegkönyveTippek és tanácsok a vizsgarutin megszerzéséhez. Online kiegészítők: letölthető hanganyag, megoldókulcs, online feladatok a www.klett.hu oldalon

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
610733
Gyártó
Klett Kiadó
Garancia
nincs
Kiadó
Klett kiadó
Oldal
208
Könyv témája
Nyelvkönyv, szótár

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!