3 200 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Ferdinandy Mihály - Országok úrnője - Magyarország romlása

Attraktor, 2007260 oldalISBN: 9789639580336

Részletes leírás »
3 200 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A XX. századi magyar történettudomány elfeledett munkáit bemutató sorozat legújabb kötete a magyarul eddig csak emigrációban (Rómában az 1970-es években) megjelent két szakmunka egy kötetben: az Országok úrnője az Anjou-kor krónikája, míg a Magyarország romlása a mohácsi vész korszakának elbeszélése. Ferdinandy a tőle megszokott lebilincselő olvasmányossággal, a korabeli történelmi forrásokon alapuló, de a megszokottól eltérő előadásmódjával a magyar történettudomány két alapművét alkotta meg.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
93041
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!