6 300 Ft 7 000 Ft (10%)
A. Fliess - Windows 7 fejlesztőknek
A. Fliess - Windows 7 fejlesztőknek

A. Fliess - Windows 7 fejlesztőknek

Szak Kiadó Kft., 2010.
380 oldal
ISBN: 9789639863149

Kifutott

6 300 Ft 7 000 Ft (10%)

Részletes leírás

A. Fliess - Windows 7 fejlesztőknek

Bevezetés a sokoldalú felhasználói felületek fejlesztésének eszközeibe. Ez a könyv bepillantást enged a Windows 7 világába a Windows fejlesztőcsoportjának és szakembereinek tapasztalatain keresztül. Akár felügyelt, akár natív forráskóddal, akár új, akár meglevő alkalmazásokkal dolgozik az Olvasó, a könyv leírásaiból és gyakorlataiból megtanulhatja, hogyan alkalmazhatja a Windows új programozási modelljeit, architektúráit programozói felületeit. A könyv témái: Az alapszintű és a fejlett eszköztár-szolgáltatások; A felhasználói felület átalakítása a Windows szalag-keretrendszerével; Érintésalapú alkalmazások fejlesztése; Többérintős alkalmazások létrehozása a Windows Presentation Foundation segítségével; A Microsoft Silverlight alkalmazása: érintéstámogatás a böngészőben; Érzékelőeszközök támogatása, helymeghatározást felhasználó alkalmazások készítése; A mappakönyvtárak támogatása a programokban; Új eszközök, diagnosztikai lehetőségek és teljesítményjavító szolgáltatások.

Borító: Puhatáblás, Ragasztókötött

Súly: 660 gr

Nyelv: magyar

Illusztráció: ábrákkal

Fordító: Domoszlai László, Erős Szilvia, Herceghné Erős Melinda, Tiber Melinda, Varga Péter

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
457156
Gyártó
NO NAME
Garancia
nincs
Kiadó
Szak Kiadó
Oldal
380
Könyv témája
Számítástechnika

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!