2 699 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Giulio Leoni - Dante és a halál mozaikja

Alexandra Kiadó, 2007317 oldalISBN: 9789633701712

Részletes leírás »
2 699 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

1300. június 15. Dante Alighierit még csak pár órája választották meg a város priorjává, amikor az éjszaka közepén szörnyű hírrel ébresztik: a Szent Júdásnak szentelt templomban megöltek egy embert. Arcára forró meszet öntöttek. Ambrogio mesterről, a híres mozaikkészítőről van szó, aki olyan művön dolgozott, melynek eltűntek a vázlatai. Ki lophatta el őket? És miért ölték meg ilyen bestiális módon a kézművest, aki senkinek se ártott? Így kezdődik a valaha élt legnagyobb költő alászállása a város legsötétebb poklaiba...
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92789
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!