2 115 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Jane Resnick - Nemzetközi szivarkalauz

Vince Kiadó, 2006192 oldalISBN: 9789639552784

Részletes leírás »
2 115 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

E kézikönyv a kereskedelemben kapható legfontosabb márkák főbb változatait mutatja be. Megismertet a szivarok történetével és a gyártás menetével is. Az olvasó a praktikus gyakorlati tanácsok mellett - miként kell helyesen levágni és meggyújtani a szivart, hogyan kell szívni - a vásárlás szempontjairól és a tárolás módjáról is fontos információkat kap.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92858
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!