2 790 Ft

Hasonló elérhető termékek

Kiss László - Angol-magyar kéziszótár

Líra és Lant Rt., 2008
jó állapotú antivár könyv
ISBN:0609000770892

Részletes leírás »
2 790 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Kiss László - Angol-magyar kéziszótár

 

Jól és könnyedén használható angol-magyar kéziszótárt prezentál az Art Noveau Kiadó az érdeklődők számára, Kiss László szerkesztésében. A kötetben a mindennapokban használatos angolés angol-amerikai nyelv alapszókincsét, gyakorta alkalmazott kifejezéseit találjuk - közel harmincezer szócikket. A műfajban hagyományosan alkalmazott grammatikai és stiláris rövidítésekhelyett, illetve mellett ebben a kiadásban piktogramok segítik a tájékozódást. Az ábécérendben sorakozó, vastagon kiemelt angol címszavakat fonetikus átiratuk és magyarjelentésváltozataik követik.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
455964
Gyártó
Art Nouveau Kiadó
Garancia
nincs
Könyv témája
Nyelvkönyv, szótár

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!