3 800 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Magyar Zoltán - Árpád-házi Szent Erzsébet

Kairosz Kiadó, 2007176 oldalISBN: 9636620707

Részletes leírás »
3 800 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A nyolcszáz éve született Árpád-házi Szent Erzsébet egyike a katolikus egyház legismertebb és máig legnépszerűbb szentjeinek. Emlékét a vallásos kegyelet és a művészi képzelet, templomok és képzőművészeti alkotások százai, szentéletrajzok tucatjai tartották fenn, illetve alakították napjainkig Németországtól Itáliáig, Spanyolországtól Franciaországig. Egyetemes jelenség tehát, egyben valódi "hungarikum", akit a nyugat-európai források is rendre Magyarországi Erzsébetként emlegetnek, és aki manapság is a legismertebb magyarok egyike.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92633
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!