2 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Simon Ferenc - 2020. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból - 40 emelt szintű tétel

Kiadó: Maxim Könyvkiadó, 2020
256 oldal
SBN: 9789632618401

Részletes leírás »
2 490 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Simon Ferenc - 2020. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból - 40 emelt szintű tétel

2020. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból - 40 emelt szintű tétel leírása

Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2020. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább két mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt.

  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó, 2020.
  • 256 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztott
  • SBN: 9789632618401
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
740803
Gyártó
Maxim Könyvkiadó
Garancia
nincs
Kiadó
Maxim Könyvkiadó
Kiadó
Maxim Könyvkiadó
Oldal
256
Könyv témája
Tankönyv, segédkönyv
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!