2 680 Ft

Hasonló elérhető termékek

Strassenreiter Erzsébet - A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története 1944. okt - 1948. márc.

Gondolat Kiadó, 2007296 oldalISBN: 9789639610774

Részletes leírás »
2 680 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A XIX. század végétől szervezkedő szociáldemokrata párt a XX. század első éveitől felkarolta a munkásfiatalok politikai, szociális, munkahelyi érdekvédelmét, támogatta szervezkedésüket, az ifjúsági mozgalmat. Célja a tizenéves inasok, fiatal gyári, üzemi, fizikai munkások lét- és munkafeltételeinek javítása, szociális, kulturális felemelkedésük előmozdítása s nem utolsósorban szociáldemokrata szellemiségű nevelése volt.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91638
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!