2 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Szlávik János (szerk.) - Környezetgazdaságtan

Typotex Kiadó, 2007260 oldalISBN: 9639664623

Részletes leírás »
2 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Könyvünk az új felsőoktatási szerkezetben az egyetemi alapképzésben (BSc, BA) résztvevő hallgatók számára írodott. Egyaránt használhatják a Műegyetem mérnök-,közgazdász- és műszakimenedzser-hallgatói. A könyv szerzőgárdáját a BME Környezetgazdaságtan Tanszékének oktatói alkotják,akik egyrészt kutatói, szakértői az álataluk írt fejezeteknek, fejezetrészeknek, másrészt tanítják azokat a tárgyakat, amalyeknek ezek a tananyagrészek megalapozásául szolgálnak.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93548
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!