3 590 Ft

Tar Ildikó - Álomfejtő-önismereti készikönyv és szótár

Kossuth Kiadó 2017
448 oldal
ISBN: 9789630989053

Raktáron

Raktáron
 • Szaküzleteinkben ingyenesen 3 munkanap Részletek
 • Átvételi pontokon 690 Ft 4 - 5 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 690 Ft 4 - 5 munkanap Részletek
3 590 Ft

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Tar Ildikó - Álomfejtő-önismereti készikönyv és szótár

 

A teljesebb, egészségesebb élet alapja az önismeret, álmaink tükrébe nézve szembesülhetünk vágyainkkal, félelmeinkkel, terveinkkel, az életbeli akadályokokra mutat rá új szemszögből, melyek alapján ezeket megoldhatjuk. 

A könyv mindegyik olvasóközönség számára ad irányadó, meditatív jellegű, önfeltáró, lélekerősítő segítséget, kezdve a háziasszonytól a pszichológusokon át a mentálhigiénés szakemberekig. 


Konkrét álmok megfejstése magyarázata is megtalálható a könyvben, a szerző húsz éves álomfejtő munkájának anyagából. Tartalmaz még egy betűrendes Szimbólumszótárat mely segít az álmok megfejtésében, ezek által a félelmek, vágyak megértésben, mely hozzásegíti az olvasót egy mélyebb összetettebb önismeret kialakulásához.  

"Olyan igényességgel megszerkesztett könyvet tartok a kezemben, amely azon kívül, hogy tartalmában nagy formátumú, sokrétű, szellemiségében páratlan. Olvasásakor lelkemben végtelen ajtók nyíltak meg, gondolatok, képek, amelyek felelnek belső kérdéseimre. Könyvet én is írtam az álmokról. Folytatása ebben a műben található meg. Szavaival, látomásaimmal azonosulnom kellett. Mondatokat olvastam, amelyek már jártak nálam, és előre megvilágították a végtelen, sosem változót. Azonosságuk megdöbbent, ajándékuk kimeríthetetlen."

Szepes Mária ajánlójánál nem is kell több a könyvet érdemes elolvasni, újra, meg újra. 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
489375
Gyártó
Kossuth Kiadó Zrt
Garancia
nincs
Kiadó
Kossuth Kiadó
Oldal
448
Könyv témája
Ezotéria, Ezoterikus filozófia

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • alomfejt.onismereti.keszikonyv.es.szotarjpg.jpeg Tar Ildikó - Álomfejtő-önismereti készikönyv és szótár
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!