3 290 Ft

Tony Buzan - Elmetérképezés mesterfokon

Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft., 2018
ISBN: 9789632913292
212 oldal

Raktáron

Raktáron
 • Szaküzleteinkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
 • Átvételi pontokon 790 Ft 4 - 5 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 790 Ft 4 - 5 munkanap Részletek
3 290 Ft

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

 

Tony Buzan - Elmetérképezés mesterfokon

Alkalmazd ezt a csodálatos tanulási módszert, hogy kreatívabb és sikeresebb légy, mint valaha álmodtad volna!Jegyezz meg bármit!Érd el, hogy előléptessenek!Oszd be magadnak az időt!Tervezd meg álmaid jövőjét! Az Elmetérképezés felsőfokon a módszer feltalálójának öt évtizednyi kutatását és fejlesztését foglalja össze. Egyaránt szól azoknak, akiknek a fogalom még teljesen új, és azoknak is, aki már használják a módszert, de szeretnék fejleszteni tudásukat.Célja, hogy bemutassa, hogyan lehet a segítségedre egy jó elmetérkép, hogyan növekszik, tágul és fejlődik folyamatosan, hogy alkalmazásával az új kihívásokkal is sikeresen megbirkózhass.Készíts elmetérképet akár kezdő, akár haladó szinten:a következő heted megtervezéséheza vizsgádra való készülésheza karriered alakításáhozegy zűrös kapcsolat rendezéséhezFedezd fel az elmetérképezés izgalmas, új lehetőségeit, próbáld kiaz elmetérképet munkahelyi feladataid megoldásához, akár egy éves jelentés megírásáhoza kétszemélyes elmetérképet konfliktuskezeléshez „Amikor számot kellett adnom a tudásomról, saját rajzaim, formáim és képeim – amelyek színesek, ugyanakkor viccesek, játékosak is voltak – azonnal eszembe jutottak, ezekről pedig könnyen eszembe jutott az, ami miatt lerajzoltam. Vagyis könnyedén hozzáfértem a saját tudásomhoz! Nem pusztán megtanultam, hanem meg is értettem az anyagot, és mindez később is hozzáférhető maradt!”Lantos MihályTanulásmódszertan-oktató

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
591582
Gyártó
Bioenergetic Kiadó
Garancia
nincs
Kiadó
Bioenergetic Kft.
Oldal
212
Könyv témája
Tankönyv, segédkönyv

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • elmeterkepezes20mesterfokon.borito.600rgbjpg.jpeg Tony Buzan - Elmetérképezés mesterfokon
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!