6 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

Georgio Ferrero - Egyiptom - Évezredek kincsei

Gabo Kiadó, 2007
208 oldal
ISBN: 9789636890650

Részletes leírás »
6 590 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Georgio Ferrero - Egyiptom - Évezredek kincsei

Az Évezredek kincsei sorozat Egyiptomról szóló kötetét tartja kezében az olvasó, egy történeti elbeszélés mentén felépített kötetet, ami szigorú kronológiához ragaszkodva, a legújabb régészeti kutatások eredményeivel lépést tartva veszi sorra azokat a legfőbb eseményeket, valamint kulturális és társadalmi folyamatokat, amelyek ennek a több ezeréves civilizációnak a fejlődését és felvirágzását befolyásolták, illetve alakították. A könyv a Nílus mentén elsőként megtelepedett újkőkori kultúráktól indul, majd áttekinti az egyiptomi állam megalakulásának korát. Az Óbirodalom idejének uralkódóin kívül végigkövethetjük az Újbirodalom fáraóinak tevékenységét is, akik hadjárataik révén a Közel-Kelet egyik leghatalmasabb birodalmává tették Egyiptomot. A fényképek nagyszerű gyűjteményének hála, az olvasó teljes pompájukban csodálhatja meg az egyiptomi művészet alkotásait.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
93588
Gyártó
Gabo Kiadó
Garancia
nincs
Kiadó
Gabo Kiadó
Oldal
208
Könyv témája
Történelem

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!