2 090 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Dina Rubina - Felső-Maszlovkán

Raktáron

Raktáron

Gabo Kiadó, 2007ISBN: 9789636890568

Részletes leírás »
2 090 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben INGYENESEN 2 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 990 Ft 3 - 4 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton INGYENESEN 3 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 990 Ft 3 - 4 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Dina Rubina, napjaink egyik legismertebb Izraelben élő orosz írója. A kötet, amelyet kezében tart aolvasó, az író egy kisregényét és három korai elbeszélését tartalmazza. Rubina prózájának erőssége a párbeszédek mögött, a gesztusnyelvben megelevenedő lelki folyamatok pontos érzékeltetése. Az elsőnek könnyednek tűnő szövegek alapvető fontosságú kérdéseket vetnek fel a művészetről, a gyermeki énkeresésről, az emberi kapcsolatok értékéről és helyrehozhatatlan kisiklásairól. Teszi ezt finom humorral és hagyományos próza keretein belül. Rubina nem ítélkezik, csak megmutatja az egymás mellett élő igazságok létjogosultságát. A Felső-Maszlovkán egy idős szobrásznő és egy fiatal színikritikus rendhagyó kapcsolatát írja le mélységes emberismerettel és humorral. A Kettős családi név egy apa megrendítő története, aki saját gyermekeként neveli hűtlen felesége fiát. A Tövisfa szintén a szülő-gyermek viszony bonyolult kapcsolatrendszerébe ad betekintést, míg a Zeneórák önéletrajzi ihletésű elbeszélés egy családról, amely egy jobb élet reményében és az összetartozás nehézségeivel küszködve a szakadék szélére sodródik.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91791
Gyártó
Gabo Kiadó
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!