1 890 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Nescio - Az élősködő, Titánok, Költőcske

Gondolat Kiadó, 2007240 oldalISBN: 9789636930141

Részletes leírás »
1 890 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A három elbeszélés valójában ugyanarról a problémáról szól, csak mindig más formában. A modernitásba belefutó Hollandiában csetlő-botló fiatalemberek világmegváltó álmairól, vágyairól, lázadásukról, szabadság utáni epekedésükről, az átalakulástól még érintetlen természet szépségéről, majd ugyanezen fiatalemberek kudarcáról: a belenyugvásról, a beilleszkedésről, a kispolgári életvitel elfogadásáról vagy ennek egyik alternatívájáról, a megbolondulásról. Az ábrázolt mikrokozmoszban minden komolyabb próbálkozás, minden emberi tevékenység és ambíció magától nevetségessé és kilátástalanná válik. Ebben a Hollandiában a tragédiának nincs helye, ahhoz túlságosan kipárnázott. De ez a kipárnázottság néha mégis elvezet a bolondokháza másképpen kipárnázott falaihoz. A modern holland irodalom klasszikusa, a „kettős életet” élő Nescio (latinul „nem tudom”) álnéven publikáló J. H. F. Grönloh (1882-1961) kereskedő és kézműves családból származott. Ő maga üzletember volt, kishivatalnokként kezdte pályáját, majd egészen a Holland-Bombay Trading Company igazgatói székéig vitte. Írói tevékenységét sokáig titkolta, csak novelláinak második kiadása után, a 30-as években „fedte fel magát”, mert megunta, hogy műveit rendre másnak tulajdonítják, de haláláig nagyon kevesen tudták, hogy író.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91873
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!