2 100 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Zádor András (szerk.) - Feltámadt tetszhalottak (tilalomtól szabadult cseh elbeszélők)

Pesti Kalligram, 2001384 oldalISBN: 8071492388

Részletes leírás »
2 100 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A kötet olyan emigráns vagy belső emigrációba kényszerült „disszidens“ írók műveit tartalmazza, akiket hallgatásra ítélt a kommunista cseh kultúrpolitika. Aškenázy, Hrabal, Kundera, Klíma, Škvorecký s még jónéhányak elbeszélései révén így a közelmúlt cseh tabuit veheti kézbe a magyar olvasó, s elmélázhat azon, vajon miért is tiltották be annak idején ezeket a műveket.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92140
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!