29 990 Ft 39 990 Ft (25%)

Hasonló elérhető termékek

Oral-B SMART 4 elektromos fogkefe sensitive fejjel

Lekerekített fej
Nyomásérzékelő technológia
Fogíny védelem

Részletes leírás »

fix_hitel_kulsokedvezmeny

 

29 990 Ft 39 990 Ft (25%)

Nem kapható

Részletes leírás

Oral-B SMART 4 elektromos fogkefe sensitive fejjel adatai

Próbálja ki az Oral-B Smart 4 4000S elektromos fogkefét, amelyet az Oral-B, az első tölthető elektromos fogkefe megalkotója hozott el Önnek. A 4000S fogkefe kecses, fehér színű markolata javít a fogmosási szokásokon.

Oral-B SMART 4

A markolat zökkenőmentesen csatlakozik a telefonon futtatott Oral-B alkalmazáshoz, és valós idejű visszajelzésekkel javítja a fogmosás minőségét. Míg Ön mozdulatainak pontosításán dolgozik, az Oral-B különleges, lekerekített feje elvégzi a rá bízott feladatot.

Oral-B SMART 4

Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék, így fogínye egészséges, mosolya pedig ragyogó lesz, hiszen a fogkefe a felületi elszíneződéseket is eltávolítja már az első naptól kezdve. Ez nem minden: a saját fejlesztésű nyomásérzékelő technológia a túl erősen végzett fogmosás esetén csökkenti a fogmosási sebességet, ezáltal óvja a fogínyt.

Oral-B SMART 4

Az Oral-B Smart 4 4000S fogkeféhez tartozó Smart Coaching funkció segít a fogmosási szokások és a szájüreg egészségének javításában. Nem csoda, hogy az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka.

Oral-B SMART 4

Az Oral-B Smart 4 4000S tölthető elektromos fogkefe a következő pótfejekkel használható:

CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip és Ortho Care.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
593526
Gyártó
ORAL-B
Garancia
2 éves
Fejek száma
2
Jellemzők
Fogínyvédő rendszer, Nyomásérzékelő

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!