17 990 Ft 49 990 Ft (64%)

Hasonló elérhető termékek

Ubtech Jimu Karbot kit Robot

Digitális robot
BML funkció
8 éves kortól ajánlott

Részletes leírás »
17 990 Ft 49 990 Ft (64%)

Elfogyott

Részletes leírás

UBTECH Jimu Karbot kit Robot adatai:

UBTECH Jimu Karbot kit Robot

A JIMU robot a fejlesztő játékok új generációja. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével. A JIMU robot 8 éves kortól bárkinek ideális választás.

A Karbot egy kerekeken guruló JIMU robot, mely infravörös érzékelője segítségével képes a vonalkövetésre és az akadályok kikerülésére. A JIMU Karbot készlet egy központi vezérlő egységet, 3 nagy precizitású digitális szervomotort és 293 összeilleszthető elemet tartalmaz. Az interaktív játék egyszerre tanít a robotika alapjaira, fejleszti a kreativitást és szórakoztat.

A robotokat egy egyszerű és könnyen kezelhető grafikus felületen lehet építeni és irányítani. Az előre definiált karakterek összeszerelése roppant egyszerű: a programban lépésről lépésre követhető egy 3D-s grafika segítségével. A robotok mozgatása és a velük való játék is nagyon látványos, hiszen az okos eszközön előre összehangolt mozgásformák is kiválaszthatóak (mint például a tánc), de lehetőség van egyedi mozgáskombinációk programozására is. Kontroller módban a robot szabadon is irányítható. Ha valaki pedig ennél többre kíváncsi, akkor képernyőmód váltással megnézheti, hogy az felépített lényének a működése hogyan is néz ki szöveges, programozói nyelven.

Ubtech Jimu Karbot kit

3D szerelési útmutató

A 3D grafikai útmutató animált illusztrációk segítségével vezet végig a robot összeszerelés lépésein, így a gyerekek könnyebben tanulják meg a robot építési technikát

Ingyenes applikációs vezérlés és programozás

Saját készítésű robotod mozgása egyszerűen programozható az ingyenes applikációval

BML funkció (Beállítás, Mentés, Lejátszás)

Élvezd ki az előre programozott mozdulatokat, vagy hozz létre saját koreográfiát a robot testhelyzetét beállítva, felvéve, majd a mozdulatokat visszajátszva

Ubtech Jimu Karbot kit_2

Digitális robot szervomotorok

A saját fejlesztésű, erős nyomatékkal rendelkező és ultra precíz szervomotor életszerű mozgást kölcsönöz a robotnak

Nyílt forráskódú szoftver és hardver

A JIMU Robot szoftver és hardver nyílt forráskóddal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a alkotásaidat és tapasztalataidat megoszd a világ bármely részén élő másik robot építővel

Jimu közösség

A JIMU Robot közösségi portálján feltöltheted és megoszthatod a robotod kalandjairól készült fényképeket és videókat

Praktikus kialakítás

A szerszámok nélkül összeilleszthető elemekkel a sablonokat követve vagy saját ötleteid alapján is megépítheted a robotodat

Környezetbarát

JIMU robotok biztonságos, tartós és környezetbarát anyagokból készülnek

 

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
515763
Gyártó
UBTECH
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!