56 390 Ft

Hasonló elérhető termékek

Led Lenser M14X lámpa

650 lm fényáram
15 óra üzemidő
4xAA elem

Részletes leírás »
56 390 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Led Lenser M14X lámpa adatai: 

A LED Lenser M14X az M sorozat legfényesebb lámpája. Ha kedveli az extrém dolgokat, szeretni fogja ezt a lámpát. Különösen feltűnő az új fénykúp karakterisztika, amely az Xtreme Power LED nagyobb világítási felületére vezethető vissza. A közeli tartományban a LED Lenser M14X homogén spotfényével tűnik ki, és azon túl, fókuszált állapotban, mint elődje, meggyőző fény hatótávolságot ér el, és emellett több, mint elegendő fényerővel rendelkezik, hogy a fényfókuszon kívűl is megvilágítsa a tájat. A LED Lenser M14X révén Ön olyan kompakt erőcsomaghoz jut, melynél az első helyet az extrém világítási teljesítmény foglalja el.

Műszaki jellemzők: 

  • típus: M14X
  • LED: Xtreme Power LED
  • hossz: 162 mm
  • tömeg: 365 g
  • fényáram: 650 lm
  • elem: 4xAA
  • fénykibcsátás időtartama: 15 h
  • fény hatótávolsága: 280 m
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
451419
Gyártó
LED LENSER
Garancia
5 éves
Típus
4 db AA
Speciális tulajdonság
650 lm fényáram

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!