3 200 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Karátson Endre - Otthonok I-II.

Jelenkor Kiadó, 2007640 oldalISBN: 9636764173

Részletes leírás »
3 200 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

" „Otthonkeresés, otthonépítés: a magánember válasza a történelem kihívásaira. Ahány ember, annyi válasz. Ami engem illet, megpróbáltam ragaszkodni az egyén jogaihoz, kevesebbet engedelmeskedni, mint amennyit elvártak, úgy kezdeményezni, ahogyan én tartottam helyesnek, közben azt is tapasztaltam, kevésbé vagyok otthon a világban, ha nem igyekszem otthonra találni önmagamban. Mennyire sikerült, mennyire nem – Magyarországon, Franciaországban, a XX. század gondolataiban, érzelmeim sűrűjében – arról nyújt olvasmányt ez a két kötet. Viselt dolgaimat nem időrendben, hanem az általam fontosnak tartott témák szerint csoportosítva mutatom be: én mondjam meg, miről mikor kívánok beszélni. Egészében itt mégis külső akaratnak vetem magam alá. Írásba a halál diktálására fogtam, mikor feleségemet elvesztettem. Emlékezéseim az ő emlékezetét őrzik.” A Franciaországban élő szerző emlékiratának első két kötete nagyszerű kor- és énrajz több mint hatszáz oldalon. A könyv a gyermekkor évei és a fiatal felnőttként átélt 1956 Magyarországából indulva a mostani francia otthon és állandó hazalátogatás közötti személyes élet leírását adja. Egy tipikus történelem tagolta sorsot mutat be, mely képet adhat egy európai huszadik századáról."
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91517
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!