1 490 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Szilágyi Ágnes Judit - Érdekes személyiségek

Palatinus Kiadó, 2007180 oldalISBN: 9789639651609

Részletes leírás »
1 490 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Ebben a könyvben 27 életrajzot talál az olvasó, kutatók, tudósok életrajzát, akik elsősorban a történelemről gondolkodtak, írtak, és a magyar kultúrának már nem élő, ám máig ható alakjai voltak. Olyan személyiségeket gyűjtöttünk itt össze, akiknek életműve vagy akár egyetlen munkája jelentősebb vitát váltott ki a történettudományos közéletben, illetve a nagyközönség körében. Válogatásunk szubjektív, még számosan bekerülhettek volna a kötetbe jelentőségüknél, vitázó kedvüknél fogva, tehát teljes, rendszeres tudománytörténeti áttekintésre nem vállalkozunk. Abban azonban bízunk, hogy a portrék amellett, hogy praktikus ismereteket közvetítenek olvasóik számára, arra is felhívják a figyelmet, hogy a régebbi korok történetíróinak munkái gyakran igen élvezetes olvasmányt jelentenek ma is.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92344
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!