4 990 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Az emberiség fáklyavivői I. kötet - Szentek, tanítók és mesterek életrajza

Etalon Kft., 2007176 oldalISBN: 9789630625760

Részletes leírás »
4 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

AZ EMBERISÉG FÁKLYAVIVŐI - Földünk nagy MESTEREI, GURUI, SZENTJEI, VALLÁSALAPÍTÓI és ÉLETRAJZAIK - 25o különleges képpel- egy kötetben. KELET-NYUGAT MESTEREI egy gyűjteményben. Ez az egyedülálló képes életrajzi gyűjtemény nagy hiányt pótol. Olyan alapmű, amelyben az egész emberiség szellemiségét meghatározó vallásalapítók, vallási irányzatok elindítói, kiemelkedő hatású szentek és szellemi tanítók életrajzai együtt kerültek bemutatásra. E gyönyörűen kivitelezett alkotás különlegessége az is, hogy a könyvben szereplő személyekről több száz különleges és eddig a nagyközönség számára kevéssé ismert kép is közzé lett téve. E gyűjtemény jelentős érdeme továbbá, hogy a kötetben szereplő életrajzok nagy gondossággal lettek összeállítva és számtalan alapvető információt tartalmaznak.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92226
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!