2 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Bruno Monsaingeon - Glenn Gould - Egyáltalán nem tartom magam különcnek

Holnap Kiadó, 2007230 oldalISBN: 9633467497

Részletes leírás »
2 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Az ismert dokumentumfilm-készítő, Bruno Monsaingeon a neves zongorista interjúi közül válogatva átfogó képet nyújt a művész karrierjéről és magánéletéről. Most igaz kép tárul fel a kivételes tehetségű és sokoldalú zongoristáról. A szerkesztő emlékeit, személyes beszélgetéseit és filmjeit használja fel főbb forrásaiként. A könyvet Rácz Judit fordította.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91643
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!