2 100 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Fritz Hennenberg - ...Igazán a zenében létezem... - Wolfgang Amadeus Mozart

Háttér Kiadó, 2007200 oldalISBN: 9789639365520

Részletes leírás »
2 100 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Az ifjú Mozart – akár egy cirkuszi látványosság – elbűvölte a közönségét. Kezdetben nem annyira a zenei tudása, mint inkább fiatal kora vonzotta a nézőket. A korabeli „show biznisz” pillanatnyi felfedezettjeként került csupán reflektorfénybe? E könyvecske lapjain eltöprenghetünk, hogy irigylésre méltó-e a zsenik élete, vagy megértjük, hogy az élet, kemény próbatételek elé állítja őket is, akár bármelyikünket – pusztán a megalkotott művek fenséges ragyogása és látszólagos könnyedsége csábít bennünket arra téves gondolatra, hogy Mozart mindent készen kapott, csak le kellett aratnia a sikert.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93846
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!