1 980 Ft

Hasonló elérhető termékek

Mess Béla - Az öregedés biológiai és orvosi aspektusai

Dialóg Campus, 2003160 oldalISBN: 9639310234

Részletes leírás »
1 980 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A gerontológia az orvostudományoknak az az ága, amely az öregedés élettanával, lélektanával és sajátos gyógyászati kérdéseivel foglalkozik. Napjainkban egyre fontosabb tudományág, mivel az átlagéletkor növekszik, és a magasabb életkor saátos orvosi, biológiai, lélektani és szociológiai kérdéseket vet fel. Az orvosprofesszor Mess Béla és Iván László, a biológusprofesszor Fischer Ernő szerkesztésében megjelent kötetben 12 tanulmány foglalkozik a gerontológia időszerű kérdéseivel.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91949
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!