2 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Torony építő

Fiúknak - Lányoknak
6 éves kortól
Gyártó: Spinmaster

Részletes leírás »
2 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Torony építő

Torony építő adatai:

Fa toronyépítő ügyességi játék kicsiknek és nagyoknak. A játék lényege, hogy a kis hasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket kell építeni úgy, hogy az alulról kihúzott darabokat egyre feljebb kerüljenek. A győztes az lesz, aki az utolsó hasábot felteszi a toronyra, mielőtt az leborulna. Az a játékos lesz a győztes, aki az előtt a játékos előtt játszott, akinél a torony összedőlt.

A szett 48 fahasábot tartalmaz. 6 éves kortól javasolt.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
629837
Gyártó
Spinmaster
Garancia
6 havi
Kategória
építőjáték
Ajánlott korosztály
6 éves kortól
Kinek ajánljuk?
fiúknak és lányoknak

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!