119 990 Ft

uGO UEH-1623 6,5" elektromos roller, 250W

Raktáron

Raktáron

Garancia: 2 év - Gyári garancia
Maximális sebesség: 25 km/h
Maximális terhelés 120 kg
Akkumulátor Li-ion 36 V,  5 Ah

Részletes leírás »
119 990 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzleteinkben ingyenesen 4 munkanapon belül Részletek
 • Házhozszállítással 890 Ft 5 - 6 munkanapon belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

uGO UEH-1623 6,5" elektromos roller, 250W adatai:

 

uGO Squbby Elektromos roller, 6.5" kerekek, 250W motor

 

Műszaki specifikációk:

 • Maximális sebesség: 24 km/h
 • Üzemi hőmérséklet: +5°C ÷ +40°C
 • Akkumulátor Li-ion 36 V,  5 Ah
 • Maximális terhelés 120 kg
 • uGO UEH-1623 6,5" elektromos roller, 250W Nettó súly 8,5 kg

 

Biztonságos használat szabályai:

 • Az utasítás betartása garantálja a biztonságos használatot.
 • FIGYELEM! A roller használója viseljen bukósisakot, térd-, csukló- és könyökvédőt.
 • FIGYELEM! A roller nem felel meg a közúti közlekedés általános szabályainak, és nem használható utakon és járdákon. A roller használata során mindig tekintettel kell lenni a többi személyre.
 • Használat előtt teljesen töltse fel a roller akkumulátorát. Sohasem engedje meg, hogy az akkumulátor teljesen lemerüljön. Az akkumulátor csak a készletben lévő eredeti töltővel tölthető. Az akkumulátor veszélyes anyagokat tartalmaz, tilos önállóan kinyitni vagy kiegészíteni.
 • Ne használja a rollert mások közelében.
 • 14 évnél fiatalabbak ne használják. A termék csak egy felhasználó számára készült. A rollert ne használják gyermekeknek, idős személyek vagy terhes nők.
 • A terméket csak egyenletes felületen használja. Ne használja a rollert meredek és jeges felületeken, gödrös utakon és lépcsőkön. Sima felületeken fennáll a csúszás és elesés veszélye. Rossz látási viszonyok esetén tilos használni. Még töltés alatt se hagyja a rollert felügyelet nélkül. Használat előtt ellenőrizni kell, hogy a termék nem sérült-e, nem láthatók-e rajta az elhasználódás nyomai, és minden csavar meg van-e húzva.
 • FIGYELEM! A terméken tilos ugrálni!
 • Tilos módosítani a terméket, ellenkező esetben Ön veszélynek teheti ki magát. A termék nem tartalmaz olyan alkatrészeket, amelyeket a felhasználónak kellene szervizelnie. Ne javítsa saját hatáskörben a terméket! A javítást mindig bízza szakemberre.
 • Védje a terméket, nehogy víz vagy egyéb folyadék jusson be a belsejébe. A berendezés és a tápegység nem vízhatlan. Kérjük, ne használja azokat víz közvetlen közelében vagy egyéb, túlságosan nedves helyeken.
 • FIGYELEM! Hosszabb használat esetén a kerékben lévő motor felmelegedhet. Tilos azt megérinteni, amíg le nem hűl - égési sérülés veszélye!
 • Zajkibocsátás: Az egyenértékű hangnyomásszint nem lépi túl a 70 dB-t.

 

Használat:

1. lépés A roller beindításához nyomja meg a betáplálás nyomógombját.  Pár pillanat múlva a roller használatra kész. 

2. lépés Helyezze talpát a roller platformjára. Másik lábával lökje el magát. Kormányozza úgy a rollert, hogy súlypontjának helyzete biztosítsa az egyensúly megtartását.  Ügyeljen arra, hogy ne végezzen hirtelen testmozdulatot. 

3. lépés Gyorsításhoz nyomja lefelé a gázkart.  

4. lépés Lassításhoz engedje fel a gázkart.  A nyomógombbal tud sebességi fokozatot váltani. 

5. lépés A roller leállításához használja az fékkart. Kerülje a hirtelen fékezést. 

6. lépés Lelépés a rollerről: Lelépés előtt állítsa le teljesen a rollert. 

 

További útmutatások a biztonságos rollerezéshez:

 • Kezdetként gyakorolja a rollerezést nyílt terepen, amíg meg nem tanulja, hogy miként kell helyesen fellépni a rollerre, előre haladni, kanyarodni, leállni és lelépni róla. Vegyen fel kényelmes, sportos ruhát, ami biztosítja mozgása szabadságát vészhelyzetekben.
 • Ha túl gyorsan haladna, vagy súlypontja máshová kerülne ügyeljen arra, hogy egyensúlyát ne veszítse el, és ne essen le a rollerről. Haladási sebességét úgy válassza meg, hogy ne veszélyeztesse a saját és a közelben lévők biztonságát.  Nagyobb sebességnél nagyobb a féktávolság. Ha csoportosan rollereznek, tartsanak biztonságos távolságot egymás között, hogy elkerüljék a véletlen ütközést.  Ne feledje, hogy a rolleren állva 12 cm-rel magasabb. Ajtókon vagy akadályok alatt áthaladva hajtsa le fejét, hogy nehogy beüsse.

 

Az akkumulátor töltése:

 • Az akkumulátor töltöttségi szintjének csökkenésével  a roller maximális haladási sebessége is csökken. A minimumális szint eléréseesetén a további rollerezés kedvezőtlen hatással lehet az akkumulátor élettartamára. Javasoljuk, hogy ilyenkor ne használja az elektromos hajtást, és az akkumulátort csatlakoztassa a töltőre
 • Győződjön meg arról, hogy a roller ki legyen kapcsolva.
 • Csatlakoztassa a tápegységet a roller (G) töltő csatlakozójához.
 • Csatlakoztassa a tápegységet a hálózati aljzatba.
 • A töltés befejezése után a tápegységen a dióda színe pirosról zöldre vált.
 • FIGYELEM Ne hagyja a rollert a tápegységre kapcsolva a töltéshez szükségesnél hosszabb ideig. Töltésre kizárólag a készletben lévő tápegységet használja. A töltés előtt és alatt a termék hőmérséklete 10°C - 30°C közötti legyen. Ez biztosítja a töltés hatékonyságát és az akkumulátor hosszú élettartamát.

 

Tisztítás, tárolás és szállítás:

 • A rendszeres és megfelelő tisztítás biztosítja a roller biztonságos használatát, és megnöveli annak élettartamát.  A roller összes eleméről száraz textillel távolítsa el a szennyeződést.  Figyelem! A tisztításhoz ne használjon semmiféle erős vegyszert, lúgos, súroló vagy fertőtlenítő szert, mivel azok károsíthatják a roller felületét.
 • Figyelem! Ne merítse a rollert vagy a tápegységet vízbe vagy egyéb folyadékba.
 • A rollert mindig száraz, jól szellőző helyen tárolja  gyermekektől elzárva. A szállítás során óvja a rollert rezgésektől és lökésektől.
 • Rendszeresen ellenőrizze, és szükség esetén töltse fel az akkumulátort.  Hosszú tároláshoz javasoljuk az akkumulátort kb. 30% - 50%-ra feltölteni.

 

Elektromos és elektronikus berendezések ártalmatlanítása:

A termék biztonságos, megfelel az európai uniós követelményeknek. A termék megfelel az RoHS szabványnak. A WEEE jelölés (áthúzott kuka) használata azt jelöli, hogy az adott termék nem kezelhető háztartási hulladékként. Az elavult eszköz megfelelő ártalmatlanítása által elkerülhető az emberi egészségnek és a környezetnek a veszélyeztetése, amit a készülékben előforduló veszélyes anyagok, keverékek vagy alkatrészek okozhatnak, továbbá kiküszöböli a készülék nem megfelelő tárolását és kezelését. A szelektív gyűjtés lehetővé teszi azoknak az anyagoknak és alkatrészeknek a visszanyerését, amelyekből a készülék készült. A termék újrahasznosításával kapcsolatos részletes tájékoztatásért keresd fel a kiskereskedelmi értékesítési pontot, ahol a terméket vetted, vagy a helyi hatóságot!

Az IMPAKT S.A. ezennel kijelenti, hogy a készülék megfelel  az EK irányelvek alapvető követelményeinek és egyéb vonatkozó rendelkezéseknek. A CE nyilatkozat teljes szövege a forgalmazó weboldalán érhető el: www.ugo-europe.com. Importőr: Impakt S.A. ul. Stanisława Lema 16, 62-050 Mosina, Poland

Figyelem! A termék konstrukciója és műszaki adatai előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak. A jelen használati utasításban szereplő hibák miatt fellépő bárminemű pontatlanságokért a gyártó nem visel kártérítési felelősséget.

 

Csomag tartalma:

1 × Elektromos roller uGo SQUBBY

1 x Akkutöltő és tápkábel

1 x Kezelési utasítás

1 x Szerszámok 

 

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
793518
Gyártó
UGO
Garancia
2 éves
Típus
Elektromos roller
Max. terhelhetőség
120 kg

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!