2 980 Ft

Hasonló elérhető termékek

Charlie Fletcher - Kőszív

Műszaki Könyvkiadó, 2007368 oldal

Részletes leírás »
2 980 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

George átlagos londoni fiú, aki egy nap egy véletlen baleset folytán belecsöppen egy számára addig ismeretlen és veszélyekkel teli világba. Ebben a világban a szobrok életre kelnek, és hamarosan egy kegyetlen és izgalmas hajsza veszi kezdetét: a fiúnak menekülnie kell az őt üldöző szörnyek, vízköpők, sárkányok elől. Hamarosan azonban segítőtársra lel egy katonaszobor személyében, és egy különleges képességekkel rendelkező lány is a társául szegődik. Ekkor indul csak igazán a versenyfutás az idővel, hisz a szörnyű, lidércnyomásszerű világból való kitörés egyetlen kulcsa a titokzatos Kőszív megtalálása. Erre pedig kevesebb, mint 24 óra áll rendelkezésükre, az idő pedig vészesen fogy…
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92169
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!